شناسهٔ خبر: 79305660 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مولینا از اتلتیکومادرید به رُم رفت

مدافع آرژانتینی روخی‌بلانکو شاگرد جان‌پیرو گاسپرینی در رُم شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، باشگاه رُم بعدازظهر امروز (چهارشنبه) از خرید ناهوئل مولینا از اتلتیکومادرید رونمایی کرد. این مدافع راست آرژانتینی با عقد قراردادی 4 ساله و در انتقالی به ارزش 13 میلیون یورو به جمع شاگردان گاسپرینی پیوست و در رُم پیراهن شماره «20» را به تن خواهد کرد.

مولینای 28 ساله که سابقه بازی در تیم‌های بوکاجونیور و اودینزه را هم در کارنامه حرفه‌ای‌اش دارد، از سال 2022 در عضویت اتلتیکومادرید بود و در مجموع در 249 بازی برای این تیم به میدان رفت و 19 گل‌زده نیز به نامش به ثبت رسید.

ناهوئل مولینا که 65 بازی ملی در کارنامه حرفه‌ای‌اش دارد، آرژانتین را در جام جهانی 2026 همراهی کرد؛ تورنمنتی که در نهایت به عنوان نایب قهرمانی بسنده کردند.

او همچنین با آلبی‌سلسته قهرمانی در جام جهانی 2022، کوپا آمریکا در سال‌های 2021 و 2024 و فینالیسیما 2022 را تجربه کرده است.

انتهای پیام/