به گزارش بازار، مدیرعامل شرکت بهرهبرداری قطارشهری مشهد از سرویس دهی رایگان مترو در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه خبر داد.
داود همتیان اظهار کرد: به منظور تسهیل تردد زائران و مجاوران در ایام عزاداری، برنامهریزی ویژهای جهت ارتقای سطح خدماترسانی در تمامی خطوط (۱، ۲ و۳) صورت گرفته است. بر این اساس سرویسدهی در روزهای چهارشنبه ۲۱ مردادماه و پنجشنبه ۲۲ مردادماه بهصورت ویژه و رایگان انجام خواهد شد.
وی افزود: در روز چهارشنبه ۲۱ مردادماه، همزمان با سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و همچنین شب شهادت حضرت امام رضا (ع) سرویسدهی مترو از ساعت ۶ صبح تا ۲۴ ادامه خواهد داشت.
همچنین در روز پنجشنبه ۲۲ مردادماه همزمان با سالروز شهادت حضرت امام رضا (ع) تمامی خطوط مترو از ساعت ۶ صبح تا ۲۳ نیز بهصورت رایگان در اختیار زائران قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری قطارشهری مشهد گفت: جهت بهرهگیری بهینه از شبکه ریلی و دسترسی سریع به حریم حرم مطهر رضوی به زائران گرامی توصیه میشود در خط یک از ایستگاه بسیج، در خط ۲ از ایستگاه شهدا و در خط ۳ از ایستگاه بابالجواد (ع) استفاده نمایند.