شناسهٔ خبر: 79261945 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

حاجی بابایی در نطق پیش از دستور:

افزایش بی دلیل قیمت کالاها قابل پذیرش نیست

حاجی بابایی در نطق پیش از دستور: هر طرحی و هر گفته‌ای که حاکمیت جمهوری اسلامی در تنگه هرمز را نقض کند مقبول جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز یکشنبه (۱۸ مرداد ماه) مجلس و طی نطق پیش از دستور خود با اشاره به برگزاری پرشور مراسم اربعین حسینی و ضمن تسلیت شهادت تعدادی از مستشاران ایرانی و مردم در حمله به استان نینوای عراق گفت: این حادثه نشان دهنده اراده استکبار برای جلوگیری از برگزاری پرشور مراسم اربعین و عصبانیت آنها از حضور مردم کشورهای مختلف دنیا در این حماسه بزرگ و این قله بلند آزادگی و شرف بود.

حاجی بابایی افزود: باید از همه کسانی که زحمت کشیدند تا مراسم پیاده روی اربعین به خوبی در ایران و عراق برگزار شود تقدیر شود، این مراسم بزرگ‌ترین حماسه عقیدتی و سیاسی و جلوه همبستگی ملت‌های آزاده جهان است و باید از همین جا از مردم خوب و عزیزی که در این حماسه بزرگ حضور داشتند تقدیر کنیم.

نایب رئیس مجلس در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به موضوع تنگه هرمز تصریح کرد: تنگه هرمز امروز شاید به دلایل گوناگون و آنچنان که در دنیا گفته شده است از موضوع هسته‌ای مهم تر باشد.به دلیل اینکه اقتدار جمهوری اسلامی ایران و ابرقدرت شدن ایران در این تنگه پر اهمیت بین‌المللی تعریف شده است و هر کس از منظری در این رابطه سخن می گوید اما آنچه که می‌توان به عنوان اراده ملت ایران از آن نام برد این است که حاکمیت و مدیریت جمهوری اسلامی ایران بر آن قطعی باشد و هر طرحی و هر گفته‌ای که حاکمیت و مدیریت جمهوری اسلامی ایران در تنگه هرمز را نقض کند مقبول جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود. 

وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی پرقدرت در حال پیگیری و تصویب قانونی است که بتواند حق حاکمیت جمهوری اسلامی برای ملت بزرگ ایران و آزادگان جهان را تصریح کند و در همین چارچوب کمیسیون‌های مختلف مجلس طرح‌های زیادی را تدوین کردند تا از بین این طرح‌ها بتوانیم به یک اجماع برسیم، اجماعی که بتواند ملت بزرگ ایران را اقناع کرده و حرف اول و آخر جمهوری اسلامی ایران را بر قوانین موضوعه دنیا تصریح کند. 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه نطق پیش از دستور خود گفت: آمریکا نشان داده است در هیچ موضوعی صادقانه برخورد نمی کند و مذاکرات با آمریکا در حال حاضر وجود ندارد و اگر مباحثی بین ما و عمان در حال پیگیری است نباید با دخالت آمریکا باشد، سخن گفتن با آمریکایی که به هیچ کدام از وعده‌های خود وفا نمی‌کند باید با احتیاط و با دقت و توجه انجام شود تا متضمن حقوق ملت بزرگ ایران باشد و آنچه رهبری عزیز فرمودند خط مشی اساسی ما در مواجهه با آمریکا و رژیم صهیونیستی است. 

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس، با بیان اینکه پیمان‌های منطقه‌ای اگر در راستای مقابله با آمریکا و رژیم صهیونیستی باشد هم مردمی است و هم فراگیر خواهد بود، تاکید کرد: هر پیمانی که در جهت منافع اسرائیل و آمریکای جنایتکار باشد جز شعله ور کردن آتش جنگ هدف دیگری نخواهد داشت.

حاجی بابایی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران قدرتمندانه در جهت وحدت کشورهای اسلامی و منطقه اقدام می کند ولی در عین حال هر کشوری بخواهد برای حمله به ایران به آمریکا کمک کند هدف موشک‌های جمهوری اسلامی قرار خواهد گرفت و نیروهای مسلح ما اجازه سو استفاده از منطقه برای حمله به ایران را نخواهند داد و از حق ایران دفاع می‌کنند، چرا که ما در حال جنگ با آمریکا هستیم و ملت آمادگی خود را برای این جنگ اعلام کردند و از حقوق خود کوتاه نخواهند آمد.

وی در ادامه در خصوص افزایش قیمت کالاها گفت: دولت باید مراقبت افزایش قیمت ها باشد، البته گرانی‌هایی که مربوط به جنگ است را مردم پذیرا هستند اما گرانی‌های بی دلیلی در جامعه وجود دارد و آن ها مربوط به جنگ نیست و این گرانی ها قابل پذیرش نخواهد بود و توقع مجلس شورای اسلامی و نمایندگان آن است که جلوی این افزایش قیمت ها گرفته شود. حق  مردمی که حدود ۱۶۰ شب در خیابان‌ها حضور پیدا کردند و قدرتمندانه از این کشور دفاع کردند گرانی نیست. باید توجه کنیم که رضایت مردم، حرف اول و آخر مجلس شورای اسلامی است، مجلس به دنبال آن است که مردم از نظر معیشت و زندگی حداقل‌های خود را داشته باشند.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در بخش پایانی صحبت‌های خود با گرامیداشت روز خبرنگار خاطرنشان کرد: این روز را به همه خبرنگاران عزیز در سراسر کشور که جانانه در صف مقدم جنگ ایستادند و هم اطلاع رسانی و تبیین کرده و هم با استکبار خبری مقابله کردند، در برابر همه محافل خبری دنیا ایستادند و از ایران بزرگ دفاع نمودند صمیمانه تشکر می‌کنیم. مجلس شورای اسلامی قطعاً در رابطه با خبرنگاران عزیز هم مسئولیت قبول می‌کند و هم مسائل را پیگیری خواهد کرد. یاد همه شهدا انقلاب و خبرنگار گرامی باد.

نایب رئیس مجلس، همچنین با اشاره به تلاش‌های نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه گفت: از نمایندگانی که در ایام اربعین در همه نقاط کشور حضور پیدا کردند و در کنار مردم بودند و با وجود همه سختی‌های موجود در کشور در صف اول خدمت حضور داشتند و سختی‌ها را شنیدند و تحمل کردند، قدردانی می‌کنم و حق نمایندگان است که زحمات و خدمات آنها دیده شود.

 

انتهای پیام/

برچسب‌ها: