شناسهٔ خبر: 79252118 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تخریب ۹۲مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در شهریار

تهران - ایرنا- دادستان شهرستان شهریار گفت: با هدف صیانت از اراضی کشاورزی و مقابله با تغییر کاربری غیرقانونی با اتخاذ رویکردی قاطع، دستور تخریب ۹۲ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در مناطق رنگرز و دهمویز صادر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از رسانه و روابط عمومی دادگستری استان تهران، مهدی محمدی اظهار کرد: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها مصوب سال ۱۳۷۴ و الحاقات آن، با شناسایی موارد تخلف، دستورات قضایی لازم جهت رفع آثار تغییر کاربری غیرقانونی در اراضی کشاورزی صادرشد.

وی افزود: این اقدامات منجر به تخریب ۹۲ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در مناطق رنگرز و دهمویز شده است تا از این طریق، از تداوم تغییر کاربری غیرقانونی و تخریب باغات و زمین‌های کشاورزی در این منطقه جلوگیری شود.

دادستان شهرستان شهریار با اشاره به ابعاد اقتصادی و زیست‌محیطی این اقدامات، تأکید کرد و گفت: حفاظت از اراضی کشاورزی، تنها یک اقدام اداری نیست بلکه در راستای حفظ حقوق بیت‌المال و صیانت از امنیت غذایی کشور است؛ همچنین دستگاه قضایی شهریار با رویکردی نظارتی و اجرایی، هرگونه اقدام به تغییر کاربری غیرقانونی اراضی کشاورزی و باغات را به شدت دنبال خواهد کرد و از هیچ اقدامی برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط‌زیست ابقا نخواهد کرد.

محمدی خاطر نشان کرد: این عملیات که با هدف بازگرداندن وضعیت اراضی کشاورزی به حالت اولیه صورت گرفت، نشان‌دهنده اراده دستگاه قضایی در شهرستان شهریار برای اجرای دقیق قوانین محیط‌ زیستی و مقابله با هرگونه تخلف در حوزه اراضی زراعی است.