شناسهٔ خبر: 79233810 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

ذوالقدر استعفا داد، محسن رضایی منصوب شد

صاحب‌خبر -
گروه سیاسی: خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران در خبری کوتاه نوشت: در پی استعفای محمدباقر ذوالقدر از سمت دبیری شورای عالی امنیت ملی، محسن رضایی به عنوان نماینده رهبری و دبیر جدید این شورا منصوب شده است.

از اشتهار تا واقعیت!
احمد زیدآبادی دو روز پیش در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشته بود: در محافل سیاسی ایران معمولاً محمد باقر ذوالقدر به عنوان سرداری نزدیک به جناح تندروتر اصول‌گرایان و محسن رضایی به عنوان فرماندهی کم و بیش میانه‌رو تلقی می‌شد.
صحبت‌های اخیر سید محمد باقر خرازی اما نشان می‌دهد که اگر این تلقی، روزگاری هم به حقیقت نزدیک بوده امروزه دقیقاً معکوس شده است. آقای خرازی از آقای ذوالقدر به گونه‌ای سخن گفته که گویی در شمار مخالفان سرسخت جماعت تندرو قرار دارد و در عوض از محسن رضایی به نحوی اسم برده که پنداری به لیدر تندروها تبدیل شده است!
آدمیان در گذر زمان، گرایش و افکارشان دستخوش تغییر و تحول می‌شود. این امری کاملاً طبیعی است و در همهٔ جوامع اتفاق می‌افتد، اما مشکل جامعهٔ ایرانی این است که این تغییر و تحولات، از چشم جامعه مکتوم و پنهان می‌ماند به طوری که مردم گاه از موقعیت یافتن فردی به دلیل اشتهارش به اعتدال خوشحال می‌شوند حال آنکه آن فرد بدون سر و صدا به افراط گرایش پیدا کرده است و گاه از برکناری فردی به علت آوازه‌اش به تندروی اظهار شادی می‌کنند غافل از آنکه طرف به میانه‌روی روی آورده است! راه خلاصی از این نوع سوءتفاهم‌ها حزبی شدن سیاست در کشور است.