شناسهٔ خبر: 79226030 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

آمریکا راهی جز عقب‌نشینی از منطقه ندارد

نماینده ولی‌فقیه در گیلان تأکید کرد تهدیدهای آمریکا به دلیل ناتوانی عملی، بارها با شکست مواجه شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی‌فقیه در گیلان در اجتماع مردم گیلان در میدان شهدای ذهاب با اشاره به دشمنی‌های چند دهه‌ای آمریکا علیه ملت ایران اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357، آمریکا مهم‌ترین پایگاه خود در منطقه را از دست داد و از همان زمان با بهره‌گیری از دولت‌های وابسته منطقه، تجهیز کشورهای همسایه، ایجاد ائتلاف‌های سیاسی و نظامی و حمایت از جنگ‌های نیابتی، تلاش کرد جمهوری اسلامی را مهار کند، اما در هیچ‌یک از این توطئه‌ها به موفقیت نرسید.

وی با بیان اینکه آمریکا طی دو قرن گذشته آغازگر صدها جنگ در جهان بوده است، افزود: جنگ‌افروزی، غارت ملت‌ها، نابودی زیرساخت‌ها و سلطه‌طلبی، از ویژگی‌های سیاست خارجی دولت‌های آمریکا بوده و جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها در این مسیر تفاوتی با یکدیگر ندارند.

نماینده ولی‌فقیه در گیلان با اشاره به حمایت قدرت‌های جهانی از رژیم بعث عراق در دوران دفاع مقدس بیان کرد: بیش از 30 کشور از رژیم صدام حمایت کردند، اما ملت ایران با اتکا به ایمان، وحدت و رهبری الهی از این آزمون نیز سربلند بیرون آمد و دشمنان را ناکام گذاشت.

فلاحتی با اشاره به ناکامی آمریکا در منطقه غرب آسیا گفت: آمریکایی‌ها تصور می‌کردند همان‌گونه که در برخی کشورها با عملیات نظامی به اهداف خود رسیدند، می‌توانند ایران را نیز در مدت کوتاهی به زانو درآورند، اما ایستادگی ملت ایران تمامی این محاسبات را باطل کرد و امروز نیز نشانه‌های عقب‌نشینی آنان از منطقه آشکار است.

وی با اشاره به تهدیدهای مکرر مقامات آمریکایی علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: دشمنان بارها ایران را تهدید کرده‌اند، اما هر بار به دلیل ناتوانی در اجرای تهدیدهای خود عقب‌نشینی کرده‌اند و امروز نیز راهی جز ترک منطقه پیش روی آنان نیست.

نماینده ولی‌فقیه در گیلان حضور گسترده مردم در صحنه‌های مختلف را سرمایه اصلی نظام اسلامی دانست و تصریح کرد: ملت ایران با بصیرت، آگاهی و استقامت خود، تمامی نقشه‌های دشمن را خنثی کرده و حضور پرشور مردم در راهپیمایی‌ها و آیین‌های دینی، نماد اقتدار و عزت جمهوری اسلامی است.

فلاحتی با اشاره به راهپیمایی عظیم اربعین حسینی افزود: حضور ده‌ها میلیون زائر از ادیان و مذاهب مختلف در کربلای معلی، نشان‌دهنده جهانی شدن پیام عاشورا و شکست تلاش دشمنان برای خاموش کردن نور اهل‌بیت(ع) است.

وی با بیان اینکه دشمنان از حضور مردم در صحنه خشمگین هستند، گفت: هر بار که ملت ایران با وحدت و انسجام در میدان حاضر می‌شود، دشمنان داخلی و خارجی بیش از گذشته دچار یأس و شکست می‌شوند.

نماینده ولی‌فقیه در گیلان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به‌ویژه شهدای مقاومت، تأکید کرد: خون شهدا عزت، اقتدار و استقلال را برای ملت ایران به ارمغان آورده و این مسیر با ایستادگی مردم و تبعیت از ولایت ادامه خواهد یافت.

فلاحتی با تأکید بر اینکه ملت ایران هرگز اجازه نخواهد داد کشور در برابر آمریکا تسلیم شود، گفت: مردم ایران با روحیه انقلابی خود اجازه نزدیک شدن به سیاست‌های سلطه‌طلبانه آمریکا را نخواهند داد و با قدرت در برابر استکبار جهانی ایستاده‌اند.

وی حضور مستمر مردم در صحنه را سرمایه‌ای ماندگار برای آینده کشور دانست و اظهار کرد: تاریخ، ایستادگی و مجاهدت ملت ایران را ثبت خواهد کرد و نسل‌های آینده به این حضور و مقاومت افتخار خواهند کرد.

انتهای پیام/