شناسهٔ خبر: 79211496 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اخبار کوتاه روز چهارشنبه یزد

یزد- ایرنا- افزایش ۴۵ درصدی اعتبارات شهرستان زارچ در سال ۱۴۰۵، شناسایی و ساماندهی انشعابات غیرمجاز آب، صدور ۲ هزار حواله کود شیمیایی و هم‌افزایی برای مهار مگس مدیترانه‌ای، اهم اخبار کوتاه روز چهارشنبه استان یزد است.

صاحب‌خبر -

افزایش ۴۵ درصدی اعتبارات شهرستان زارچ در سال ۱۴۰۵

در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه شهرستان زارچ با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، روند تخصیص و توزیع اعتبارات شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.

فرماندار شهرستان زارچ با اشاره به نتایج پیگیری‌های انجام‌شده اظهار داشت: با حمایت استاندار محترم، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و نماینده محترم مردم، اعتبارات شهرستان در سال ۱۴۰۴ به‌صورت کامل محقق شد و نسبت به سال ۱۴۰۳ نیز رشد ۱۳۳ درصدی را تجربه کرد.

پرویزی افزود: با وجود شرایط حساس کشور، اعتبارات شهرستان در سال ۱۴۰۵ نیز نسبت به سال گذشته ۴۵ درصد افزایش یافته است که زمینه‌ساز اجرای پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای بیشتری در شهرستان خواهد بود.

وی تأکید کرد: اعتبارات با رویکرد عدالت‌محور و توسعه‌محور و بر اساس اولویت‌ها و نیازهای شهرستان میان دستگاه‌های اجرایی توزیع خواهد شد تا شاهد توسعه متوازن و ارتقای خدمات در تمامی بخش‌های شهرستان باشیم.

شناسایی و ساماندهی ۶ انشعاب غیرمجاز آب در شهرستان خاتم

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان خاتم گفت: با شناسایی و برخورد قانونی با ۶ انشعاب غیرمجاز آب از هدررفت سالانه بیش از ۱۵۵ هزار لیتر آب شرب در این شهرستان جلوگیری شد.

سید علی میرحسینی افزود: این انشعاب‌ها به صورت اتصال مستقیم و غیرقانونی به شبکه توزیع آب ایجاد شده بود که علاوه بر تضییع حقوق سایر مشترکان، موجب کاهش فشار شبکه و هدررفت قابل توجه آب شرب می‌شد.

صدور بیش از دو هزار حواله کود برای کشاورزان ابرکوهی در چهارماهه امسال

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان از صدور ۲ هزار و ۲۵۸ فقره حواله کود کشاورزی در شهرستان ابرکوه از ابتدای فروردین‌ماه تا پایان تیرماه ۱۴۰۵ خبر داد.

محمد حسین زارعیان گفت: در بازه زمانی اول فروردین‌ماه تا پایان تیرماه سال جاری، ۲ هزار و ۲۵۸ فقره حواله کود کشاورزی برای بهره‌برداران شهرستان ابرکوه صادر شده است.

سارق کابل‌های مخابراتی در میبد دستگیر شد

یک سارق کابل مخابراتی با ۱۰ فقره سرقت، به دست ماموران پلیس آگاهی شهرستان میبد دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شهرستان میبد گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت کابل‌های مخابراتی در میبد، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

سرهنگ مهدی گلمحمدی افزود: ماموران با کار اطلاعاتی و بررسی دوربین‌های مداربسته، متهم را شناسایی و پس از اخذ مجوز قضایی، او را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

هم‌افزایی برای مهار مگس میوه مدیترانه‌ای در یزد

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان، کنترل مگس میوه مدیترانه‌ای را مستلزم اجرای دقیق برنامه‌های مدیریتی دانست.

در راستای تقویت برنامه‌های پیشگیری و کنترل مگس میوه مدیترانه‌ای، دومین برنامه هماهنگی ستاد گیاه‌پزشکی استان با حضور اکبر شیخ‌علیشاهی معاون بهبود تولیدات گیاهی، یدالله جوادپور مدیر حفظ نباتات و سایر مسئولین مربوطه برگزار و در این برنامه آخرین وضعیت ردیابی و کنترل آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در شهرستان‌های یزد و روند اجرای پروژه مدیریت تلفیقی آفت بررسی و گزارشی از میزان شکار در تله‌ها، عملیات طعمه‌پاشی و جمع‌آوری میوه‌های آلوده ارائه شد.

حمایت هدفمند از حوزه کشاورزی مهریز در دستور کار مسئولان

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان خواستار توجه ویژه به تخصیص اعتبارات حوزه کشاورزی در شهرستان مهریز شد.

علیرضا طاقه باف در نشست شورای برنامه‌ریزی مهریز با تأکید بر جایگاه راهبردی این شهرستان در بخش کشاورزی، خواستار توجه ویژه به تخصیص اعتبارات این حوزه شد و گفت: اعتبارات بخش کشاورزی هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری برای امنیت غذایی، اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی شهرستان است.