شناسهٔ خبر: 79206076 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

آزادی 104 زندانی جرائم غیرعمد در البرز

مدیر ستاد مردمی دیه البرز از آزادی 104 زندانی جرائم غیرعمد در چهار ماه نخست سال 1405 خبر داد.

صاحب‌خبر -

محمدباقر مقدسی، مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از کرج از آزادی 104 زندانی جرائم غیرعمد در چهار ماه نخست سال 1405 خبر داد و گفت: این افراد با مشارکت خیرین نیک‌اندیش، گذشت شکات، همکاری مراجع قضایی، تلاش کارکنان ستاد و بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی، از زندان رهایی یافتند و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.

وی اظهار کرد: از مجموع 104 زندانی آزادشده، 90 نفر با پرداخت تسهیلات و کمک‌های بلاعوض از محل منابع در اختیار ستاد مردمی دیه و 14 نفر نیز تنها از طریق ارائه مشاوره‌های حقوقی، پیگیری‌های کارشناسی و بدون پرداخت هیچ‌گونه وجهی از زندان آزاد شدند. از مجموع افراد آزادشده، 8 نفر زن و 96 نفر مرد بودند که مجموع بدهی آنان بالغ‌بر 867 میلیارد تومان است.

مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز با اشاره به اینکه در جریان برگزاری جلسات صلح و سازش، مبلغ 53 میلیارد تومان، معادل 6 درصد از کل بدهی‌ها، با گذشت شکات بخشیده شد، عنوان کرد: 91 درصد بدهی محکومان، معادل 790 میلیارد تومان با همکاری و حمایت مراجع قضایی استان و از طریق پذیرش اعسار و تقسیط محکوم‌به تعیین و تکلیف شد.

مقدسی افزود: بی‌تردید همراهی مسئولانه دستگاه قضایی در رسیدگی به پرونده‌های دادخواست بررسی اعسار، نقش مهمی در تسریع روند آزادی زندانیان جرائم غیرعمد و کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از بازداشت سرپرستان خانواده داشته است. بدین‌وسیله از همکاری ارزشمند رؤسای محترم محاکم، قضات و مجموعه دستگاه قضایی استان صمیمانه قدردانی می‌شود.

وی با بیان اینکه ستاد مردمی دیه البرز برای تکمیل فرآیند آزادی این زندانیان، 141 میلیارد ریال به‌صورت تسهیلات و کمک‌های بلاعوض پرداخت کرد، اذعان کرد: 507 زندانی جرائم غیرعمد شامل 37 زن و 470 مرد در زندان‌های البرز بوده که 52 نفر به دلیل محکومیت‌ مهریه، دو نفر بابت دیه حوادث غیرعمد و سایر افراد نیز به علت محکومیت‌های مالی بازداشت هستند.

مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز بیان کرد: آزادی زندانیان جرائم غیرعمد، تنها رهایی یک زندانی نیست، بلکه بازگرداندن آرامش، امید و امنیت روانی به خانواده‌هایی است که چشم‌انتظار بازگشت عزیزان خود هستند. خیرین همواره سرمایه اجتماعی ارزشمند ستاد مردمی دیه بوده‌اند و استمرار این همراهی می‌تواند زمینه آزادی صدها زندانی نیازمند دیگر را نیز فراهم کند.

مقدسی در پایان ضمن دعوت از مردم نیکوکار استان برای مشارکت در این اقدام خداپسندانه عنوان کرد: شماره کارت 6037991899944403، شماره حساب بانک ملی 0125252525002 و شماره شبا IR580170000000125252525002 به نام ستاد مردمی دیه استان البرز راه‌های مشارکت در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد استان هستند.

انتهای پیام/