شناسهٔ خبر: 79200020 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

وزیر نیرو: ۱۴۸ هزار مگاوات تقاضا برای احداث نیروگاه ثبت شد

وزیر نیرو از ثبت ۱۴۸ هزار مگاوات تقاضا برای احداث نیروگاه توسط بخش خصوصی خبر داد. وزیر نیرو از ثبت ۱۴۸ هزار مگاوات تقاضا برای احداث نیروگاه توسط بخش خصوصی خبر داد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو، روز دوشنبه در نشست مدیران صنعت آب و برق استان زنجان، با اشاره به مطالبات مطرح‌شده نمایندگان و استاندار، بر پیگیری موارد مطروحه تأکید کرد و گفت: تکمیل بخش بخار نیروگاه آرین با ۱۸۰ مگاوات ظرفیت و تسریع در تکمیل این پروژه به عنوان یکی از مطالبات اصلی در اولویت قرار گرفته است.

وی با اشاره به نیروگاه سلطانیه با ظرفیت ۳۲۰ مگاوات، گفت: فراهم‌سازی مقدمات اجرایی بخش بخار و نصب سامانه «خودراه‌انداز» برای افزایش پایداری شبکه برق استان در دستور کار خواهد بود.

وزیر نیرو به پروژه مهم نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی استان اشاره کرد و گفت: اولویت‌دهی به اجرای نیروگاه‌های ۵۰۰ مگاواتی با توجه به آماده بودن زمین و مجوز‌ها در اولویت خواهد بود.

علی‌آبادی با اشاره به وضعیت سد‌ها و مدیریت منابع آب استان زنجان، گفت: تأمین منابع مالی برای «سد مراش» و «سد مشمپا» به عنوان پروژه‌های استراتژیک استان و همچنین تأمین آب شرب مردم با وعده تخصیص بودجه در هفته‌های آتی مورد تأکید است.

وزیر نیرو به ظرفیت‌های اقتصادی و صنعتی استان اشاره و زنجان را استانی با پتانسیل بالا و دارای «برند» در سطح ملی و بین‌المللی ذکر کرد و گفت: ایران توانسته است مطالبات خود از برخی کشور‌های خارجی را از طریق «تهاتر» با کالا‌های تولیدی شرکت‌های زنجانی (۱۴۰ میلیون دلار) پرداخت کند که نشان‌دهنده اهمیت استراتژیک صنایع زنجان در شرایط تحریم و محدودیت‌های ارزی است.

علی‌آبادی با اشاره به مدیریت منابع و نظام مسائل استان برای ایجاد نظم در پیگیری مطالبات، گفت: تشکیل جلسات مستمر با نمایندگان و فرمانداران برای تدوین «نظام مسائل استان» و اولویت‌بندی پروژه‌ها بر اساس منابع موجود و اهمیت آنها پیشنهاد می‌شود تا از پراکنده‌کاری جلوگیری به عمل آید و پروژه‌های حیاتی سریع‌تر به نتیجه برسد.

وزیر نیرو با تحلیل شرایط کلان کشور و چالش‌های صنعت برق، گفت: از ابتدای سال، به دلیل شرایط خاص اقتصادی، بودجه نقدی تخصیص نیافته، اما با وجود این، پروژه‌ها به دلیل تعامل و صبوری پیمانکاران متوقف نشده است.

وزیر نیرو، با تأکید بر عدالت در توزیع خدمات آب و برق، از ثبت ۱۴۸ هزار مگاوات تقاضا برای احداث نیروگاه توسط بخش خصوصی خبر داد که گواهی بر موفقیت سیاست‌های تشویقی دولت است.

علی‌آبادی با اشاره به ورود یکهزار مگاوات نیروگاه جدید در هفته گذشته، از برنامه‌ریزی برای ورود صد‌ها مگاوات دیگر در هفته‌های آتی خبر داد و گفت: این موضوع نشان‌دهنده عزم جدی برای جبران ناترازی‌هاست.

وزیر نیرو راهبرد کشور را «خوداتکایی» و تغییرات فنی شبکه را یک چرخش راهبردی در سیاست‌گذاری برق اعلام کرد و گفت: با سیاست‌گذاری‌های جدید و همراهی مردم، روند صعودی مصرف برق که ناشی از قیمت‌های غیرواقعی بود، متوقف شده و روند نزولی پیدا کرده است.

انتهای پیام/