شناسهٔ خبر: 79169119 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

استاد حوزه علمیه قم در گفتگو با تقریب:

امام حسین(ع) محور تجمیع مذاهب اسلامی است

استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: جهان اسلام با سیدالشهدا علیه السلام همسو می گردد و به برکت فرزند پیامبر اسلام احیای اسلام صورت می گیرد و بشریت حول ایشان به وحدت حرکت می کند.

صاحب‌خبر - حجت الاسلام و المسلمین سید نورالدین جزایری استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب در آستانه اربعین حسینی،شهادت امام حسین علیه السلام را سبب احیا و ابقای اسلام دانست و اظهار داشت: شهادت ابی عبدالله امام حسین علیه السلام سبب گردید که در دل امت اسلامی محبت ایشان بیشتر گردد و نه تنها شیعیان عالم بلکه تمام مسلمین از هر مذهب و دین اعم از مسیحیان ، یهودیان حتی افرادی که دین خاصی ندارند نسبت به ایشان گرویده و علاقه خود را به آن بزرگوار ابراز نمایند.
 
وی بیان کرد: در واقع امام حسین علیه السلام محور تجمیع مذاهب اسلامی و بسیاری از سلیقه ها و ایده هایی است که با عقاید گوناگون از فرق، گروه ها و دسته های مختلف گردهم در اربعین حسینی جمع می شوند و علاقه خود را به ایشان ابراز می نمایند.
 
این عالم شیعه تصریح کرد: اینکه پیروان مذاهب مختلف برای عرض ارادت به حضور ایشان مشرف می شوند، نشان از تحکیم وحدت و خصیصه ای بزرگ برای همگرایی و هم افزایی امت اسلامی است‌.
 
وی عنوان کرد: جهان اسلام با سیدالشهدا علیه السلام همسو می گردد و به برکت و ثمره فرزند پیامبر اسلام احیای اسلام صورت می گیرد و بشریت حول ایشان به وحدت حرکت می کند.
 
وی در پایان تاکید کرد: اگر ما این فرصتها را غنیمت بشماریم می توانیم ید واحده را در جهان تقویت و گسترش دهیم و امام حسین علیه السلام بهترین محوریت در این مسئله است.
 
انتهای پیام/