شناسهٔ خبر: 79168782 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

اهدای 12 هزار واحد خون در بوشهر

مدیرکل انتقال خون بوشهر گفت: با اهدای 12 هزار اهدا خون نیاز تمامی بیمارستان‌های استان به طور کامل تأمین شد.

صاحب‌خبر -

علیرضا باستین، مدیرکل انتقال خون استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به مشارکت گسترده مردم نیک‌اندیش استان در امر اهدای خون، از تأمین صددرصد نیاز مراکز درمانی استان و کمک به ذخایر خونی پنج استان دیگر کشور خبر داد.

وی ضمن قدردانی از اهداکنندگان و کارکنان این مجموعه اظهار کرد: مشارکت آگاهانه و دلسوزانه مردم بوشهر موجب شده است تا در یک سال گذشته، تمامی نیازهای بیماران بستری در بیمارستان‌های استان، به‌ویژه بیماران تالاسمی، دیالیزی، بخش‌های جراحی قلب و سایر بیماران نیازمند، بدون هیچ‌گونه کمبودی مرتفع شود.

مدیرکل انتقال خون استان بوشهر با اشاره به جایگاه بوشهر در شبکه ملی خون‌رسانی کشور افزود: استان بوشهر علاوه بر تأمین کامل نیازهای درمانی داخلی، در مواقع لزوم و اعلام نیاز، به استان‌های هرمزگان، خوزستان، فارس، تهران و سیستان و بلوچستان نیز خون و فرآورده‌های خونی ارسال کرده است.

وی با تأکید بر اینکه خون هیچ جایگزینی ندارد، تصریح کرد: از مردم عزیز درخواست داریم اهدای خون را تنها به مناسبت‌های خاص محدود نکنند؛ چراکه بسیاری از بیماران به‌صورت روزانه، هفتگی و ماهانه به این مایه حیات نیاز دارند و استمرار حضور اهداکنندگان، ضامن پایداری ذخایر خونی و تداوم خدمات درمانی است.

باستین با ارائه آماری از عملکرد چهار ماه نخست سال جاری گفت: طی این مدت 12 هزار واحد خون در استان اهدا شده است که از هر واحد، فرآورده‌های حیاتی نظیر گلبول قرمز، پلاکت، پلاسما و کرایو استخراج و برای درمان بیماران مورد استفاده قرار گرفته است. وی افزود: 55 درصد از این اهداکنندگان را افراد مستمر تشکیل می‌دهند که نقش تعیین‌کننده‌ای در حفظ پایداری ذخایر خونی دارند.

وی افزود: حدود 350 بیمار تالاسمی در استان به‌صورت ماهانه به خون تازه نیازمندند و تداوم اهدای خون، نقش تعیین‌کننده‌ای در حفظ جان و ادامه روند درمان آنان دارد.

مدیرکل انتقال خون بوشهر با تأکید بر وابستگی شدید بیماران تالاسمی، هموفیلی و کم‌خونی به فرآورده‌های خونی گفت: حضور همیشگی اهداکنندگان، امیدبخش این بیماران است.

باستین همچنین ضمن تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان سازمان انتقال خون، خاطرنشان کرد: حدود 70 درصد از بیماران تالاسمی استان را بزرگسالان تشکیل می‌دهند و خوشبختانه با اجرای برنامه‌های پیشگیری و غربالگری، شمار بیماران کودک در سال‌های اخیر کاهش یافته است.

وی با تحسین روحیه نوع‌دوستی مردم جنوب کشور یادآور شد: هموطنان ما در خطه جنوب، حتی در روزهای گرم سال و شرایط دشوار جوی، همواره در کنار بیماران بوده‌اند و با اهدای خون، تجلی واقعی ایثار و انسان‌دوستی را به نمایش گذاشته‌اند.

انتهای پیام/