شناسهٔ خبر: 79162419 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تزریق ۱۱ هزار میلیارد ریال به گردشگری خراسان‌شمالی؛ ۲۰۰ فرصت شغلی در راه است

بجنورد- ایرنا- مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان‌شمالی با اشاره به روند رو به رشد جذب سرمایه‌گذاری در استان، گفت: ۱۱ هزار میلیارد ریال بسته گردشگری با اشتغالزایی ۲۰۰ نفر در سال‌جاری به سرمایه‌گذاران واگذار شده است.

صاحب‌خبر -

احمد دیناری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: ۱۵ بسته سرمایه گذاری گردشگری در سال‌جاری به ارزش ۱۶ هزار میلیارد ریال و با فرصت شغلی ۸۰۰ نفر در استان تعریف شد.

وی افزود: این بسته‌های گردشگری در بخش های گوناگون با هدف توسعه زیرساخت‌ها و تقویت اقتصاد بومی استان به سرمایه‌گذاران ارایه شد.

صدور ۲۰ موافقت‌نامه اصولی؛ شتاب در توسعه زیرساخت‌ها

مدیرکل میراث‌فرهنگی خراسان‌شمالی با اشاره به فعالیت‌های مستمر کمیته فنی، از صدور ۲۰ موافقت‌نامه اصولی گردشگری در سال جاری خبر داد.

دیناری گفت: این موافقت‌نامه‌ها با حجم سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریال صادر شده‌اند که نشان‌دهنده اعتماد سرمایه‌گذاران به ظرفیت های گردشگری استان است.

وی افزود: اجرای این طرح‌ها جدای از جذب گردشگر و معرفی ظرفیت‌های طبیعی و تاریخی استان، موتور محرک اقتصاد منطقه بوده و زمینه رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی غیرمستقیم را در بخش‌های مختلف فراهم می‌کند.

تنوع در طرح‌ها؛ از هتل‌سازی تا اقامتگاه‌های بوم‌گردی

دیناری با اشاره به نوع طرح‌های در حال اجرا، گفت: بسته‌های سرمایه‌گذاری تعریف شده، طیف گسترده‌ای از تاسیسات از جمله احداث هتل‌های استاندارد، اردوگاه‌های آموزشی و تفریحی، سفره‌خانه‌های محلی، مجتمع‌های بین‌راهی و اقامتگاه‌های بوم‌گردی در بر می گیرد.

هفت هتل، یک متل، ۱۱ مهمان‌پذیر، ۳۸ خانه‌مسافر و ۴۰ اقامتگاه بوم‌گردی در استان خراسان شمالی مسافران را پذیرش می کنند و در مجموع شمار تخت های اقامتی در این استان به هزار تخت می رسد.

استان یک میلیون نفری خراسان شمالی بیش از ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲ منطقه نمونه ملی و ۲۲ منطقه نمونه گردشگری استانی دارد.