به گزارش ایرنا، این مسابقات که از روز گذشته در پیست بین المللی کانوپولوی مراغه بر روی رودخانه زیبای صوفی چای آغاز شده بود، به صورت دوره ای برگزار شد و ۲ تیم برتر به دیدار نهایی راه یافتند.
در بازی پایانی تیم قزوین موفق شد با نتیجه سه بر صفر مقابل تیم شیراز به برتری رسیده و جام قهرمانی را از آن خود کند.
دیدار رده بندی این دوره از رقابت ها نیز بین تیم های شهرداری الف و ب مراغه برگزار شد که تیم شهرداری ب توانست با نتیجه چهار بر صفر مقابل حریف همشهری خود پیروز شده و به مقام سوم دست یابد.
به گزارش ایرنا، بخش مردان این مسابقات که با حضور ۶ تیم شامل تهران، زنجان، لرستان، تبریز، شهرداری الف و ب مراغه طی روزهای پنجم و ششم مرداد ماه برگزار شد، با قهرمانی تیم تهران به پایان رسید و تیم های شهرداری مراغه الف و زنجان به ترتیب حائز رتبه های دوم و سوم شدند.
دوازدهمین دوره مسابقات کانوپولوی کاپ آزاد مراغه (جام رصد) همه ساله به میزبانی این شهر برگزار می شود که امسال تعداد ۱۲۰ ورزشکار در قابل ۱۰ پسران و دختران در این رقابت ها حضور داشتند.
مسابقات فوق به همت شهرداری مراغه برگزار شد.