شناسهٔ خبر: 79142790 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بررسی مسائل فرهنگی و هنری در دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با استاندار قم

قم - ایرنا- سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز پنجشنبه در سفر به قم، در دیدار با اکبر بهنام‌جو استاندار قم، مهم‌ترین مسائل و برنامه‌های حوزه فرهنگ، هنر و رسانه این استان را مورد بحث و بررسی قرار داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، در این نشست که با حضور محمدرضا سوقندی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار شد، مهم‌ترین موضوعات فرهنگی، هنری و رسانه‌ای استان به‌صورت تخصصی مورد بررسی قرار گرفت و طرفین بر لزوم تقویت زیرساخت‌ها و ارتقای جایگاه فرهنگی قم در سطح ملی تأکید کردند.

در جریان این جلسه، تصمیماتی از جمله برگزاری جلسه شورای معاونین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با محوریت استان قم، تهیه و ارائه طرح‌های فرهنگی، هنری، سینمایی و رسانه‌ای به وزارتخانه، استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی استان در سطح ملی و تسریع در اجرای برش استانی سند مهندسی فرهنگی اتخاذ شد.

همچنین بررسی راهکارهای رفع کمبود فضاهای فرهنگی و هنری از جمله توسعه زیرساخت‌هایی نظیر تالارهای فرهنگی، ساماندهی تبلیغات شهری و پیگیری افزایش اعتبارات حوزه فرهنگ از دیگر محورهای مورد تأکید در این نشست بود.

بررسی مسائل فرهنگی و هنری در دیدار  وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با استاندار قم