شناسهٔ خبر: 79134136 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۹۰۰ ستاد نماز جمعه در سراسر کشور فعال است

پردیس-ایرنا- رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان تهران گفت: ستادهای نماز جمعه، مردمی ترین بازوی انقلاب در مقابله با جنگ ترکیبی هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد فتاحی در آیین تجلیل از اعضای ستاد نماز جمعه ، مسئولان همراه ستاد و اصحاب رسانه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این نهادها مردمی‌ترین و منظم ترین بازوی نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی هستند و نقش کلیدی در مقابله با جنگ ترکیبی و ترویج گفتمان انقلاب دارند.

وی افزود: در حال‌حاضر ۹۰۰ ستاد نماز جمعه در شهرها و بخشهای مختلف ایران اسلامی با ترکیبی از ۱۰ تا ۲۰۰ عضو فعال، وظیفه برگزاری این آیین عبادی-سیاسی را بر عهده دارند.

 رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان تهران با بیان اینکه این ستادها مأمنی برای افراد دلسوز، مخلص و عاشق امام زمان(عج) هستند، افزود: اساسنامه و نظامنامه این ستادها، جزو بهترین و منظمترین آئین‌نامه‌های نهادهای مردمی محسوب می شود و این ظرفیت عظیم مردمی، سرمایه ارزشمندی برای نظام جمهوری اسلامی در عرصه های مختلف به شمار میرود.

حجت الاسلام فتاحی ستادهای نماز جمعه را یکی از مهمترین نهادهای مردمی در ترویج گفتمان انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: با توجه به گستردگی ۹۰۰ ستاد در سراسر کشور، این شبکه عظیم مردمی می تواند نقش بی بدیلی در جهاد تبیین، روشنگری و مقابله با جنگ شناختی و ترکیبی دشمنان ایفا کند.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای کم نظیر این ستادها در جذب اقشار مختلف جامعه، خاطرنشان کرد: ستادهای نماز جمعه با بهره گیری از نیروهای داوطلب و مردمی، توانسته اند فضایی صمیمی و جذاب برای حضور کودکان، نوجوانان، جوانان و سالمندان در نماز جمعه فراهم کنند و این گستره فعالیت، آنها را به مردمیترین نهاد انقلاب تبدیل کرده است.

نماز جمعه تلفیقی از عبادت و سیاست

 رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان تهران با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب، به الگوسازی نماز جمعه تهران در جهان اسلام اشاره کرد و گفت: در بسیاری از کشورها، نماز جمعه صرفاً جنبه عبادی دارد، اما نماز جمعه تهران به عنوان الگوی برتر، همواره تلفیقی از عبادت و سیاست بوده و نافذترین کلام را در حمایت از مستضعفان جهان داشته است.

حجت الاسلام فتاحی در بخش دیگری از سخنان خود، پنج محور راهبردی برای فعالیت ستادهای نماز جمعه شامل برگزاری باکیفیت مراسم، جذب حداکثری و دعوت از همه اقشار جامعه، فراهم‌سازی زیرساختها و امکانات مناسب، طراحی و اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی پویا و همچنین فرهنگسازی و ترویج رسانهای زیبایی‌های نماز جمعه را تشریح کرد.

وی به ظرفیتهای آموزشی موجود برای ۹۰۰ ستاد کشور اشاره کرد و گفت: امروز برای مسئولین، مجریان، واحد خواهران و مربیان مهد آدینه در تمامی ستادها، کتابهای کار تخصصی تدوین شده است و هر هفته مطالب به روزی نظیر الگوهای نقاشی، شعر و داستان مناسب در اختیار مربیان قرار می گیرد تا کیفیت برنامه‌های فرهنگی نماز جمعه در سراسر کشور ارتقا یابد.

فعالیت های ستاد نماز جمعه پردیس قابل تقدیر است

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان تهران با تأکید بر همدلی و همراهی مسئولان شهرستان پردیس به عنوان بخش برگزیده از شبکه بزرگ ۹۰۰ ستادی کشور، ابراز امیدواری کرد که این هم افزایی و همگرایی، زمینه‌ساز رفع مشکلات مردم، جذب بیشتر جوانان و نوجوانان به آرمانهای انقلاب و توفیق روزافزون خدمتگزاری در سایه رهبری مقام معظم رهبری باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا در مراسم تقدیر از اعضای ستاد برگزاری نمازجمعه و فعالان دفتر امام‌جمعه شهرستان پردیس، فرماندار، فرمانده سپاه، فرمانده نیروی انتظامی، شهرداران، بخشداران و رؤسای ادارات نیز حضور داشتند.

نمازجمعه، موثرترین رسانه مقابله با جنگ ترکیبی

حجت‌الاسلام سید حسین حسینی، امام‌جمعه پردیس، در این نشست ضمن قدردانی از زحمات یک‌ساله اعضای ستاد نمازجمعه و کارکنان دفتر امام‌جمعه، به تشریح عملکرد و اقدامات انجام‌شده در این مدت پرداخت.

وی با اشاره به وظایف خطیر این نهاد، تریبون نمازجمعه را به‌عنوان بزرگ‌ترین و تأثیرگذارترین رسانه برای مقابله با جنگ ترکیبی و رسانه‌ای دشمنان نظام معرفی کرد و بر انعکاس به‌موقع مطالبات مردمی از این جایگاه تأکید کرد.

استقبال گسترده نمازگزاران از محل جدید نمازجمعه

فرماندار شهرستان پردیس، ضمن تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان و اربعین حسینی، از شهدای والامقام انقلاب اسلامی به‌ویژه شهدای جنگ تحمیلی یادکرد.

رضا طاهرخانی با خیرمقدم به میهمانان و تقدیر از تمامی دست‌اندرکاران برپایی نمازجمعه، نقش امام‌جمعه را به‌عنوان پدر معنوی شهرستان حائز اهمیت دانست و گفت: هماهنگی و وحدت موجود در سطح شهرستان با محوریت امام‌جمعه انجام می‌شود و ما مدیران، خود را همراه ایشان و مردم می‌دانیم.

وی به استقبال پرشور مردمی از نمازجمعه اشاره کرد و افزود: خوشبختانه باتدبیر و جابه‌جایی هوشمندانه مکان اقامه نمازجمعه به نقطه‌ای مرکزی و دسترسی‌پذیر، در هفته‌های اخیر شاهد حضور بیش‌ازپیش مردم از فازها و شهرهای مجاور هستیم که جای تقدیر ویژه از امام‌جمعه دارد.

با حضور بهتر مردم در نمازجمعه نیازی به فراخوان گردان‌های بسیج نیست

سرهنگ احمد بوربور، فرمانده سپاه ناحیه پردیس، ضمن خیرمقدم به حجت‌الاسلام فتاحی و قدردانی از زحمات امام‌جمعه، به بهبود شرایط مکانی مصلی اشاره و اظهار کرد: با انتقال به مکان جدید، وضعیت حضور مردم بسیار مطلوب‌تر شده و همواره تأکید داریم که نیازی به فراخوان گردان‌ها و پایگاه‌های بسیج برای حضور در نمازجمعه نیست، چراکه مردم ولایت‌مدار شهرستان با عشق در صحنه حاضر می‌شوند.

وی افزود: ما به دنبال گسترش هرچه بیشتر فضای مصلی هستیم تا میزبان شایسته‌ای برای این حضور پرشور باشیم.

نماز جمعه کمتر از جنگ سخت نیست

سرهنگ مجتبی سهرابی‌منش، فرمانده انتظامی شهرستان پردیس، جایگاه نماز جمعه را در شرایط کنونی بسیار حیاتی ارزیابی و عنوان کرد: کار فرهنگی و تبلیغاتی در عرصه نماز جمعه، کمتر از جنگ فیزیکی نیست، بلکه در شرایط فعلی که جنگ رسانه‌ای و ترکیبی به‌راه افتاده، این تریبون همچون یک جبهه فعال عمل می‌کند.

وی با ابراز احترام به حضور خستگی‌ناپذیر مردم در صحنه‌های مختلف(با اشاره به ۱۵۰ روز حضور آگاهانه در خیابان‌ها) خطاب به شهروندان گفت: جان ما سربازان و نظامیان، فدای ملت بزرگ ایران است، مردمی که با حضور در سرما و گرما پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

فرمانده انتظامی شهرستان پردیس افزود: ما باید دست این مردم را ببوسیم و خدمتگزاری به آنها را افتخار خود بدانیم.

سرهنگ سهرابی منش از زحمات همه عوامل پشت صحنه و جلوی صحنه، به‌ویژه شهرداری‌ها و مسئولان اجرایی، تقدیر کرد و برای همه دست‌اندرکاران امنیت و خدمت به نظام جمهوری اسلامی، به‌ویژه مدافعان گمنام مرزهای میهن، آرزوی سلامتی و توفیق کرد.

شهرستان پردیس با جمعیتی بیش از ۵۰۰هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد .