شناسهٔ خبر: 79132851 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

خودکشی دو نظامی دیگر اسرائیلی؛ شمار خودکشی‌ها در ارتش از ابتدای سال به ۱۶ نفر رسید

رسانه‌های اسرائیلی از خودکشی دو نظامی زن دیگر در ارتش این رژیم خبر دادند؛ رخدادی که بر اساس گزارش روزنامه هاآرتص شمار خودکشی نظامیان اسرائیلی از ابتدای سال جاری را به ۱۶ نفر رسانده است. این گزارش‌ها در حالی منتشر می‌شود که رسانه‌های اسرائیلی از افزایش بحران‌های روانی در میان نظامیان بازگشته از جنگ غزه سخن می‌گویند.

صاحب‌خبر - ارتش اشغالگر اسرائیل که در غزه ده‌ها هزار انسان بی‌گناه را به قتل رسانده است، دیگر قادر به مهار فروپاشی روانی در درون خود نیست. با خودکشی پی‌درپی دو سرباز زن دیگر، که یکی از آنان افسر اطلاعاتیِ مأمور به فعالیت محرمانه بوده است، شمار نظامیان صهیونیستی که از ابتدای سال جاری دست به خودکشی زده‌اند، به ۱۶ نفر رسید.
 
ارتش اشغالگر اسرائیل که از ۸ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون یکی از وحشیانه‌ترین نسل‌کشی‌های تاریخ را در نوار غزه رقم زده است، با بحرانی مهارناشدنی در درون خود مواجه است.
 
نظامیان صهیونیستی که خون انسان‌های بی‌گناه را بر زمین ریخته‌اند، نمی‌توانند از فروپاشی روانی ناشی از آنچه در جبهه تجربه کرده‌اند، رهایی یابند.
 
بر اساس آخرین اطلاعاتی که روزنامه اسرائیلی هاآرتص منتشر کرده است، یک سرباز زن وابسته به گردان «بردلاس» که در مرز مصر مستقر است، در ساعات صبح در یکی از پایگاه‌های نظامی واقع در جنوب این کشور اقدام به خودکشی کرد.
 
گزارش شده است که این نظامی اشغالگر در حالی که به‌شدت مجروح شده بود، در پایگاه پیدا شد و پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داد.
 
افسر اطلاعاتیِ مأمور به فعالیت محرمانه نیز خودکشی کرد!

فروپاشی در ارتش رژیم صهیونیستی تنها به نیروهای مستقر در مناطق مرزی محدود نمی‌شود.
 
در رویداد دیگری که ابعاد نگران‌کننده‌ای دارد، مشخص شد یک سرباز زن دیگر که به اطلاعات نظامی اسرائیل وابسته بود و گفته می‌شد در یک «مأموریت محرمانه» فعالیت می‌کرد، روز ۲۶ ژوئیه در پایگاه «گلیلوت» در نزدیکی شهر رامات هشارون خودکشی کرده است.
 
ارتش اشغالگر پس از وقوع پی‌درپی این مرگ‌ها، در واکنش به این حوادث ناچار شد تحقیقات پلیس نظامی را آغاز کند.
 
موارد خودکشی در ارتش اسرائیل رکورد می‌شکند!

داده‌های قابل‌تأملی که روزنامه هاآرتص گردآوری کرده است، ابعاد بحرانی را که نیروهای اشغالگر در آن گرفتار شده‌اند، آشکار می‌کند.
 
با احتساب این دو مورد مرگ اخیر، شمار نظامیان اسرائیلی که تنها از ابتدای سال جاری و در دوران خدمت فعال دست به خودکشی زده‌اند، به ۱۶ نفر رسیده است.
 
نکته قابل‌توجه و تأمل‌برانگیز در این آمار آن است که دست‌کم ۹ نفر از این نظامیان، سربازان وظیفه یا نیروهای ذخیره‌ای بوده‌اند که شخصاً در کشتارهای غزه مشارکت داشته و در زمانی که در مأموریت نبوده‌اند و به مرخصی رفته بودند، دست به خودکشی زده‌اند.
 
آه و نفرین غزه صهیونیست‌ها را از درون فرسوده می‌کند!

حتی رسانه‌های اسرائیلی نیز دیگر قادر به پنهان کردن این شکست و فروپاشی در ارتش نیستند.
 
در گزارش‌هایی که طی ماه‌های اخیر به‌طور مکرر در رسانه‌های اسرائیلی منتشر شده، به‌صراحت تأکید شده است که در پسِ موج خودکشی در میان نظامیان، آسیب‌های شدید روانی ناشی از جنایات جنگی و حملات نامتناسبی قرار دارد که آنان در غزه مرتکب شده‌اند.
 
همان‌گونه که پیش‌تر نیز اشاره شده بود، بر اساس گزارشی که این روزنامه قبلاً منتشر کرده بود، در سال ۲۰۲۵ نیز ۲۲ نظامی اشغالگر در حین خدمت دست به خودکشی کردند؛ رقمی که در تاریخ ارتش صهیونیستی، بالاترین میزان سالانه خودکشی طی ۱۵ سال گذشته محسوب می‌شود.
 
به نظر می‌رسد آه و نفرین بی‌گناهان همچنان این گروه جنایتکار را از درون فرسوده و نابود می‌کند.

انتهای پیام/