شناسهٔ خبر: 79123716 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

حمله هوایی مشترک آمریکا و عربستان به پایگاه‌های حشد الشعبی عراق

صاحب‌خبر -

شفقنا- فرماندهی مرکزی آمریکا و وزارت دفاع عربستان از حمله هوایی مشترک نیروهای دو کشور به پایگاه‌های گروه‌های وابسته به حشد الشعبی در عراق خبر می‌دهند.

به گزارش شفقنا، وبسایت خبری «ارم نیوز» امارات بامداد امروز (چهارشنبه) در پایگاه اینترنتی خود نوشت که فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) با صدور بیانیه‌ای، اعلام کرد که جنگنده‌های این کشور و عربستان سعودی، «چندین سایت لجستیک و تسلیحاتی شبه‌نظامیان وابسته به ایران» در مناطق مختلف عراق را بمباران کردند.

سنتکام در ادامه بیانیه خود مدعی شد که تجاوز امشب به پایگاه‌های نیروهای حشد الشعبی عراق، «پاسخی قدرتمند به بیش از ۳۰ حمله پهپادی بدون توجیه و ناموفق» گروه‌های وابسته به ایران به نیروهای آمریکایی و زیرساخت‌های انرژی عربستان با هدایت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده است.

در همین حال، سرلشکر «ترکی المالکی»، سخنگوی وزارت دفاع عربستان نیز در بیانیه‌ای، اذعان کرد که نیروهای مسلح این کشور با هماهنگی فرماندهی مرکزی ایالات متحده، به «اهداف متعلق به شبه‌نظامیان وابسته به ایران» در عراق حمله کردند.

المالکی ضمن ادعای اینکه گروه‌های هدف تجاوز امشب با حملات اخیر به «تأسیسات نفتی در استان‌های شرقی و ریاض عربستان از خاک عراق» در ارتباط بودند، خاطر نشان ساخت که کشورش «به دنبال تشدید تنش نیست، اما به هرگونه تجاوزی علیه خود پاسخ خواهد داد».

خبر اصلی را در ارم‌نیوز ببینید