شناسهٔ خبر: 79096542 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هشت پرواز ویژه اربعین به فرودگاه‌های مازندران اختصاص یافت

ساری- ایرنا- مدیرکل فرودگاه‌های مازندران گفت: هشت پرواز اربعین حسینی از فرودگاه‌های استان در روزهای پیش رو به صورت رفت و برگشت به کشور عراق انجام می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، شهرام محمدی اطاقسرا روز دوشنبه در نشست شورای اربعین مازندران در ساری با اشاره به آمادگی فرودگاه‌های استان برای اعزام زائران اربعین حسینی افزود: امسال نیز فرودگاه‌های شهدای ساری و رامسر آماده میزبانی و ارائه خدمات به زائران هستند و تمامی تمهیدات لازم برای انجام پروازهای اربعین پیش‌بینی شده است.

وی افزود: امسال از فرودگاه شهدای ساری هشت پرواز اربعین انجام می‌شود که ۶ پرواز آن توسط شرکت هواپیمایی وارش برنامه‌ریزی شده است. زائران می‌توانند برای تهیه بلیت از طریق سامانه این شرکت اقدام کنند.

مدیرکل فرودگاه‌های مازندران ادامه داد: این پروازها در روزهای نهم، دهم، یازدهم، دوازدهم، چهاردهم و پانزدهم مردادماه انجام خواهد شد.

هشت پرواز ویژه اربعین به فرودگاه‌های مازندران اختصاص یافت

محمدی اطاقسرا با بیان اینکه ستاد اربعین در فرودگاه‌های استان تشکیل شده است، گفت: تمامی دستگاه‌های مرتبط، استانداری مازندران و ستاد اربعین استان برای ارائه خدمات مناسب به زائران هماهنگ شده‌اند و فرودگاه شهدای ساری آمادگی کامل برای پذیرش و اعزام مسافران را دارد.

وی درباره فرودگاه شهدای رامسر نیز اظهار کرد: این فرودگاه نیز از نظر زیرساختی آمادگی کامل برای برقراری پروازهای اربعین را دارد و در صورت اختصاص پرواز از سوی شرکت‌های هواپیمایی، امکان خدمت‌رسانی به زائران غرب استان نیز فراهم خواهد شد.