سرهنگ ارسلان صبح زاهدی امروز شنبه سوم مرداد با بیان اینکه تمام تلاش مجموعه انتظامی برای برقراری نظم و امنیت در جامعه است، اظهار کرد: امنیت محصول یک فرآیند جمعی است و به عنوان یک ضرورت همه مردم باید در این راستا به پلیس کمک کنند.
وی افزود: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی۱۱۰ مبنی درگیری چند نفر با سلاح سرد در کومله لنگرود، بلافاصله ماموران انتظامی فرماندهی بخش کومله به محل مورد نظر اعزام شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان ادامه داد: با حضور پلیس در آدرس اعلامی مشخص شد، دو نفر طرفین مجروح و به بیمارستان منتقل و سه نفر ضاربین این پرونده قبل از رسیدن پلیس متواری شدهاند.
به گزارش ایسنا به نقل از اطلاع رسانی پلیس استان، این مقام انتظامی از شناسایی و بازداشت عاملان نزاع و درگیری با پیگیریهای انجام شده و هماهنگی قضائی در مخفیگاهشان خبر داد و تصریح کرد: متهمان۲۲، ۲۵ و ۲۷ ساله پس از تشکیل پرونده در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.
سرهنگ صبح زاهدی در پایان به عزم راسخ مجموعه انتظامی در برخورد هنجارشکنان اشاره و تصریح کرد: پلیس به هیچ عنوان اجازه نمیدهد مجرمان، نظم و امنیت و آرامش مردم را برهم بزنند.
انتهای پیام