صاحبخبر - به گزارش خبرگزاري موج، احمد اصغري مهرآبادي، معاون وزير راه و شهرسازي، افزود: طبق هماهنگي با وزارت نيرو قرار است در راستاي سرعت بخشي در ارائه خدمات زيربنايي از محل فروش اراضي اقداماتي اساسي انجام گيرد.
مهرآبادي اضافه کرد: دولت در ساخت مسکن مهر بايد خدمات زيربنايي و آمادهسازي را انجام دهد ولي از محل اعتبارات دولتي نميتوان براي اجراي اين طرحها استفاده کرد.
وي همچنين از افزايش سقف تسهيلات بانکي براي تسريع در احداث مسکن مهر و پرداخت آن در آينده نزديک خبر داد و گفت: برنامه وزارت راه و شهرسازي اتمام طرحهاي مسکن مهر تا پايان سال آينده اعلام شده و بر همين اساس مشکل تسهيلات بانکي مسکن مهر در شوراي پول و اعتبار رفع شده است.
مهرآبادي افزود: براي کل طرحها، سقف تسهيلات از 250 ميليون ريال به 300 ميليون ريال افزايش يافته که اين امر در کميسيون اعتبارات بانک مرکزي هم تأييد شده است و افزايش ميزان تسهيلات پرداختي تا دو هفته آينده عملياتي خواهد شد.
وي با تأييد کمبود فضاهاي آموزشي در محلهاي اجراي طرح مسکن مهر نيز بيان کرد: در همين راستا 400 باب مدرسه و 407 مسجد در طرحهاي مسکن مهر مناطق مختلف کشور در حال ساخت است که تاکنون 50 درصد آنها بهرهبرداري شده است.
مهرآبادي ادامه داد: همچنين ساخت يک هزار و 500 مدرسه در طرحهاي مسکن مهر کشور آغاز شده که دولت يک سوم هزينه آن را تقبل ميکند و بقيه را استانها بايد از محل منابع استاني تأمين کنند.
هم اکنون 2 ميليون و 300 هزار واحد مسکن مهر در کشور در دست ساخت است.
احمد اصغري مهرآبادي معاون وزير راه و شهرسازي براي بررسي و پيگيري پروژههاي مسکن مهر به شهرستان مهاباد سفر کرده است.
مهاباد با 215 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي و 116 کيلومتري مرکز استان واقع شده است.
در شهرستان مهاباد 3 هزار و 272 واحد مسکن مهر در قالب 39 تعاوني با 133 بلوک در حال احداث است که تاکنون بيش از 500 واحد آن به بهرهبرداري رسيده و مابقي از 73 تا 98 درصد پيشرفت فيزيکي دارد.∎