شناسهٔ خبر: 79011016 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

مذاکره مالدینی و گواردیولا؛ آرزوهای بزرگ آتزوری

صاحب‌خبر -
گروه ورزشی: فدراسیون فوتبال ایتالیا برای انتخاب سرمربی جدید تیم ملی، پروژه‌ای بلندپروازانه را آغاز کرده و اکنون پپ گواردیولا به یکی از جدی‌ترین گزینه‌های هدایت آتزوری تبدیل شده. در همین راستا، پائولو مالدینی و لئوناردو آخر هفته راهی بارسلونا شدند تا در دیداری حضوری با این سرمربی اسپانیایی درباره احتمال حضورش روی نیمکت تیم ملی ایتالیا گفت‌وگو کنند.
جلسه مذاکره
دیدار مالدینی با گواردیولا در طول آخر هفته برگزار و تصاویر حضور مالدینی و لئوناردو در بارسلونا در فضای مجازی منتشر شد. با وجود انتشار این تصاویر، جزئیات مذاکرات و نتیجه گفت‌وگوها همچنان محرمانه باقی مانده و هیچ‌یک از طرفین درباره محتوای این نشست توضیحی ارائه نکرده‌اند.
با این وجود برگزاری این جلسه نشان می‌دهد مدیران فوتبال ایتالیا عزم خود را برای به خدمت گرفتن یکی از پرافتخارترین مربیان جهان جزم کرده‌اند. گواردیولا در سال‌های گذشته افتخارات متعددی در فوتبال اروپا به دست آورده و اکنون نام او به عنوان گزینه‌ای جدی برای آغاز دوره‌ای تازه در تیم ملی ایتالیا دهان به دهان چرخیده.
البته تحقق این انتقال با یک مانع مهم روبه‌روست؛ مسائل مالی. مسئولان فدراسیون فوتبال ایتالیا به خوبی می‌دانند به خدمت گرفتن مربی در سطح گواردیولا نیازمند بودجه‌ای قابل توجه است و به همین دلیل تصمیم نهایی درباره این پرونده به شرایط مالی فدراسیون بستگی خواهد داشت.
هزینه و مشکل مالی
جیووانی مالاگو، رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا، پیش از این عنوان کرده بود علاوه بر روبرتو مانچینی و آندره‌آ پیرلو، گزینه‌های دیگری برای هدایت آتزوری در نظر گرفته شده‌اند. او همچنین عنوان کرد افراد خواهان انتخاب یک مربی بزرگ، باید به هزینه‌های چنین تصمیمی توجه داشته باشند زیرا دستمزد مربیانی مانند گواردیولا با بودجه فعلی فدراسیون فاصله زیادی دارد.
به گفته مالاگو، در صورت فراهم شدن شرایط، اجرای چنین پروژه‌ای احتمالا به سال مالی ۲۰۲۷ موکول خواهد شد، موضوع نشان می‌دهد محدودیت‌های اقتصادی همچنان بزرگ‌ترین مانع بر سر راه این انتقال است.
مانچینی و پیرلو همچنان از گزینه‌های قابل دسترس برای هدایت تیم ملی ایتالیا محسوب می‌شوند. مالدینی و لئوناردو به دنبال انتخابی متفاوت و بلندپروازانه هستند. هرچند هنوز توافقی میان طرفین حاصل نشده، با این حال فدراسیون فوتبال ایتالیا برای سپردن هدایت آتزوری به یکی از موفق‌ترین مربیان فوتبال جهان، تلاش خود را به صورت جدی آغاز کرده.