شناسهٔ خبر: 7900704 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

علی مرادی:

فدراسیون قبلی باید در خصوص سهراب مرادی پاسخگو باشد

علی مرادی گفت: نمی‌دانم به چه دلیل مسئولان فدراسیون قبلی نام سهراب مرادی را به عنوان وزنه‌بردار بازنشسته اعلام کردند که این موضوع حتی می‌تواند به از دست رفتن المپیک برای این وزنه‌بردار منجر شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، علی مرادی در نشست خبری با نمایندگان رسانه‌ها که امروز یکشنبه در محل فدراسیون وزنه‌برداری برگزار شد، گفت: متاسفانه ما نتوانستیم سهراب مرادی را به عنوان یکی از وزنه‌برداران به رقابت‌های آسیایی تایلند اعزام کنیم. وقتی که استعلام به عمل آوردیم، مسئولان فدراسیون جهانی اعلام کردند که این وزنه‌بردار نمی‌تواند در رقابت‌ها حضور پیدا کند، چون اعلام بازنشستگی کرده است. وقتی علت را از خود مرادی پرسیدیم، او گفت روحش هم از این موضوع خبر ندارد. اکنون مسئولان فدراسیون قبلی باید بیایند و پاسخگو باشند که چرا نام سهراب مرادی را به عنوان وزنه‌بردار بازنشسته اعلام کردند.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری ادامه داد: سهراب مرادی پس از اینکه محرومیت دوپینگ خود را پشت سر گذاشت، با تمریناتی که انجام داده بود، آمادگی حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا را داشت اما مسئولان فدراسیون قبلی کم لطفی کردند و اکنون چه بسا این وزنه‌بردار، رقابت‌های المپیک را از دست بدهد. چرا که برای حضور در المپیک، یک وزنه‌بردار باید در چند مسابقه گزینشی حضور داشته باشد که همین امر شاید سبب شود او نتواند به المپیک برسد. سهراب مرادی با توجه به بازه زمانی محرومیتی که پشت سر گذاشته، فقط در یک رویداد دیگر می‌تواند شرکت کند؛ با این حال رایزنی‌ها در حال انجام است تا بلکه بتوانیم مشکل این وزنه‌بردار را حل کنیم تا او در رقابت‌های جهانی آمریکا، تیم ملی را همراهی کند.

مرادی در خصوص عملکرد تیم ملی ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا، گفت: یکی از دلایل حضور ما در تایلند، ارزیابی عملکرد جوان‌ها و پشتوانه‌سازی بود. باید بگویم که در وزنه‌برداری ما در چند سال گذشته پشتوانه‌سازی صورت نگرفته است و به مسائل زیربنایی توجه نشده است. چرا باید وزنه‌بردار ایران در رقابت‌های آسیایی، هفتم یا نهم شود؟

وی ادامه داد: در حال حاضر که من با شما صحبت می‌کنم، ۲۰ تا ۲۵ وزنه‌بردار نوجوان در ورزشگاه شهید کبکانیان زیر نظر محمدحسین برخواه در حال تمرین کردن هستند. همه اینها برای این است که ما بتوانیم برای آینده وزنه‌برداری کشور پشتوانه‌سازی کنیم.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در خصوص برگزاری مسابقات لیگ، گفت: الان مسابقات لیگ در حد استاندارد برگزار می‌شود و امتیازدهی مسابقات نزدیک به آیین‌نامه‌های جهانی است. امیدواریم که رسانه ملی هم پوشش خوبی در این رقابت‌ها داشته باشد. در بحث سخت‌افزاری مشکلات را برطرف کرده‌ایم و اکنون به جایگاهی رسیده‌ایم که می‌توانیم با کشورهای دیگر اردوی مشترک برگزار کنیم.

مرادی در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه بهداد سلیمی حامیِ مالیِ شخصی دارد، گفت: ما در نظر داریم امکاناتی را فراهم کنیم که همه وزنه‌برداران بتوانند از اسپانسر استفاده کنند. قهرمانان ورزشی ما این شایستگی را دارند که از امکانات مساوی برخوردار باشند.

وی در پایان در خصوص انتقادی که پیش از این نسبت به بودجه این فدراسیون به کمیته ملی المپیک داشت، گفت: آن موقع که من انتقاد را مطرح کردم، پنج ماه از سال گذشته بود و فقط چهار درصد از بودجه به ما تعلق گرفته بود، اما الان ۴۰ درصد بودجه به فدراسیون تعلق گرفته است. جا دارد از این بابت هم از رسانه‌ها و هم از کمیته ملی المپیک تشکر کنم.