شناسهٔ خبر: 78994455 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

میلاد محمدی لژیونر شد

میلاد محمدی، مدافع باتجربه پرسپولیس، به تیم مکس‌لاین ویتبسک از کشور بلاروس پیوست.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، میلاد محمدی، مدافع چپ تیم ملی فوتبال ایران و پرسپولیس، با عقد قراردادی ۱۸ ماهه به عضویت باشگاه مکس‌لاین ویتبسک بلاروس درآمد و به حضور خود در جمع سرخپوشان پایتخت پایان داد.

این انتقال در شرایطی نهایی شد که طی روز‌های گذشته اخباری درباره تمدید قرارداد محمدی با پرسپولیس منتشر شده بود و بسیاری از هواداران انتظار داشتند این بازیکن برای سومین فصل متوالی در جمع سرخپوشان باقی بماند.

با این حال، مدافع باتجربه فوتبال ایران تصمیم گرفت پیشنهاد باشگاه بلاروسی را بپذیرد و بار دیگر فوتبال خود را در اروپا دنبال کند و از فصل آینده با پیراهن مکس‌لاین ویتبسک در رقابت‌های فوتبال بلاروس به میدان خواهد رفت.

میلاد محمدی سابقه بازی در اخمت گروژنی، خنت، آ. ا. ک و آدانا را دارد و  برای پرسپولیس ۵۷ بار به میدان رفت و ۸ پاس گل هم داد.

انتهای پیام/