شناسهٔ خبر: 78978314 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نورنیوز | لینک خبر

پلوسی: جنگ‌های ترامپ مردم آمریکا را فقیرتر کرد

نانسی پلوسی با انتقاد از بودجه نظامی جدید آمریکا، ترامپ را به راه‌اندازی جنگ‌های بی‌پایان و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارهای آمریکایی متهم کرد.

صاحب‌خبر -

نورنیوز-گروه بین الملل: طبق خبر زیر عنوان کوتاه فقط کوتاه لید کوتاه و هشتک طبق سئو بده «نانسی پلوسی»، رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را به راه‌اندازی جنگ‌های بی‌پایان و وادار کردن خانوارهای آمریکایی به دادن تاوان اقتصادی از بابت این جنگ‌ها متهم و تاکید کرد به خاطر جنگ‌های ترامپ، کارگران آمریکایی برای زنده‌ماندن تقلا می‌کنند!

نانسی پلوسی در این توئیت که پس از ارائه‌ بودجه‌ نظامی توسط ترامپ به کنگره منتشر ساخت عنوان کرد: «ترامپ در ماه آوریل گفته بود نمی‌تواند نیازهای مردم آمریکا را به خاطر اینکه در وضعیت جنگ به سر می‌بریم تامین کند.

پلوسی در ادامه این توئیت نوشت: «حالا جمهوری‌خواهان با بودجه‌ جدیدی که آمریکا را در اولویت آخر گذاشته، این ارزش‌ها را بازتاب می‌دهند؛ بودجه‌ای که ۷۳ میلیارد دلار دیگر را صرف جنگ‌های بی‌پایان ترامپ می‌کند، آن هم در حالی که کارگران برای تأمین هزینه‌های معیشتی هر ماه خود تقلا می‌کنند.»