شناسهٔ خبر: 78978195 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

روزنامه اسرائیلی معاریو مدعی شد

وضعیت «نه توافق، نه جنگ» ممکن است ماه‌ها ادامه یابد | بازگشت جنگ همچنان یک احتمال جدی است

روزنامه اسرائیلی معاریو مدعی شد شرایط کنونی میان ایران و آمریکا که نه به توافق منجر شده و نه به جنگی تمام‌عیار، ممکن است برای مدت طولانی ادامه پیدا کند و حتی از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا نیز عبور کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه معاریو در تحلیلی از وضعیت کنونی منطقه نوشت که شرایط فعلی، نه یک توافق پایدار است و نه یک جنگ فراگیر؛ بلکه نوعی وضعیت میانی است که می‌تواند بسیار طولانی‌تر از بازه ۶۰ روزه پیش‌بینی‌شده در تفاهم اصولی ماه گذشته ادامه یابد.

این روزنامه مدعی شد که تداوم این وضعیت حتی ممکن است تا پس از انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا در ماه نوامبر نیز ادامه پیدا کند.

معاریو همچنین نوشت که در چنین شرایطی، نگرانی‌ها درباره احتمال ازسرگیری درگیری‌ها همچنان پابرجا خواهد بود و سایه بازگشت جنگ بر تحولات منطقه باقی می‌ماند.