شناسهٔ خبر: 78963368 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

اتهام کویت به ایران درباره حمله به زیرساخت‌ها

وزارت خارجه کویت در ادامه تکرار ادعاهای خود علیه نیروهای مسلح ایران، گفت که حملات امروز به نیروگاه برق خود را محکوم می‌کند.

صاحب‌خبر -

فارس: وزارت خارجه کویت امروز جمعه «حمله ایران به یک نیروگاه برق را که باعث آسیب به واحدهای تولید انرژی شد» محکوم کرد.

5375146

کویت همچنین مدعی شد که حملات ایران به این نیروگاه، «نقض حاکمیت بوده و تداوم این شیوه خصمانه، تنشزایی خطرناک است».

وزارت برق، آب و انرژی‌های تجدیدپذیر کویت صبح امروز ادعا کرد که در جریان حملات موشکی نیروهای مسلح ایران، یکی از نیروگاه‌های برق و تأسیسات آب شیرین‌کُن این کشور مورد اصابت قرار گرفته است.

کویت به اینکه این تأسیسات در چه منطقه‌ای قرار داشته، هیچ اشاره‌ای نکرد، ولی گفت که این نیروگاه و آب شیرین‌کن به شدت آسیب دیده‌اند.

وزارت برق کویت همچنین گفت حملات موشکی ایران باعث آتش‌سوزی گسترده در این مراکز شده ولی آتش‌سوزی مهار شده است.