شناسهٔ خبر: 78946979 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

وزارت بهداشت: در حملات تیرماه تا ساعت ۱۲ ظهر امروز، ۳۵ هم‌وطن به شهادت رسیدند/ هرمزگان، سیستان و بلوچستان و خوزستان بیشترین آسیب را داشته‌اند

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت از شهادت ۳۵ نفر در پی حملات دشمن در تیرماه خبر داد. رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت از شهادت ۳۵ نفر در پی حملات دشمن در تیرماه خبر داد.

صاحب‌خبر -

حسین کرمان‌پور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی "X" نوشت:

«آمار مصدومان ‎حملات تیرماه تا ساعت ۱۲ ظهر امروز از ۳۰۰ نفر گذشت و متأسفانه ۳۵ هم‌وطن به شهادت رسیدند؛ در میان شهدا، ۲ بانو و یک نوجوان زیر ۱۸ سال دیده می‌شود.

هرمزگان، سیستان‌ و بلوچستان و خوزستان بیشترین آسیب را داشته‌اند. ۷۲ مجروح همچنان بستری‌اند؛ برای سلامتی‌شان دعا کنیم.»