شناسهٔ خبر: 78934517 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نماینده مردم همدان و فامنین در خانه ملت:

جلسات علنی مجلس به شکل وبیناری برگزار می شود

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس گفت: با اصلاح آیین نامه داخلی مجلس جلسات علنی مجلس در شرایط اضطراری می‌تواند به صورت وبیناری برگزار شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان همدان، حمیدرضا حاجی بابایی در گفت‌و‌گو با خبر ۲۲ همدان افزود: مجلس شورای اسلامی در دوران جنگ‌از طریق نظارت و وبیناری جلسه داشت و کمیسون‌ها هم با وزرا جلسات داشتند، اما مشکل وجود داشت ما نمی‌توانستیم جلسه علنی تشکیل بدهیم به دلیل اینکه از نظر امنیتی دچار مشکل بود و ما هم از نظر آیین نامه داخلی مجوز برگزاری جلسات وبیناری برای قانونگذاری را هم نداشتیم.

وی افزود: فرصت طلایی را به دست آوردیم و علیرغم خطرات موجود جلسه‌ای تشکیل شد و موفق شدیم قسمتی از آیین نامه داخلی مجلس را یعنی تبصره یک ماده یک آیین نامه داخلی را که دو سوم آرا را نیاز داشت مصوب کنیم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس گفت: بر اساس این مصوبه می‌توانیم در شرایط اضطراری و در شرایط وضعیت زرد ۲۷۵ نماینده را به ۵ قسمت تقسیم کنیم و جلسات را در فضا‌های متفاوت به صورت وبیناری برگزار کنیم و در مورد موضوعات مختلف گفت‌و‌گو می‌کنیم، موافق و‌مخالف صحبت می‌کنند و در نهایت رای گیری کنیم.

حاجی بابایی تاکید کرد: بر اساس مصوبه مجلس، تبصره یک ماده یک قانون آیین‌نامه داخلی مجلس اصلاح شد و تبصره دوم این ماده نیز حذف شد. 

وی تصریح کرد: مطابق متن اصلاحی، در مواقع اضطرار و شرایط خاص کشور که بنا به تشخیص هیئت رئیسه مجلس، حضور نمایندگان و برگزاری جلسات صحن در محل دائمی مجلس امکان‌پذیر نباشد، جلسه صحن علنی با اطلاع‌رسانی به نمایندگان در محل دیگری غیر از ساختمان مجلس یا از طریق بستر فضای مجازی برگزار خواهد شد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه علنی امروز ۲۵۹ نفر حضور داشتند و مصوبه با ۲۱۰ رای به تصویب رسید. 

وی افزود: با این مصوبه در شرایط اضطراری مجلس می‌تواند برنامه‌ها و نیاز‌های واقعی مردم را با برگزاری اینگونه جلسات پیگیری کند.

حاجی بابایی تصربح کرد: ما در این جلسه قانون وضعیت مدیریت تنگه هرمز را هم اعلام وصول کردیم.