شناسهٔ خبر: 78923880 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

رژیم صهیونیستی دروازه‌های مسجدالاقصی را بست

نظامیان رژیم صهیونیستی، امروز(23 تیرماه) دروازه‌های مسجدالاقصی را به بهانه انجام رزمایش‌های نظامی بستند.

صاحب‌خبر -
به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه خبری القدس العربی، نظامیان رژیم صهیونیستی امروز سه‌شنبه، پس از بستن تمام دروازه‌های مسجدالاقصی در میان تدابیر امنیتی شدید، از ورود نمازگزاران به آن جلوگیری می‌کنند.

منابع محلی گزارش دادند که نیروهای رژیم اشغالگر تمام دروازه‌های مسجدالاقصی را بسته و از ورود افراد به آن جلوگیری کرده‌اند، در حالی که تعداد زیادی از پرسنل خود را در این منطقه مستقر کرده‌اند.

به گفته این منابع، مقامات اشغالگر ادعا کردند که تعطیلی مسجد بخشی از رویه‌های مربوط به انجام رزمایش‌های نظامی است، بدون اینکه جزئیات بیشتری در مورد ماهیت یا مدت زمان این رزمایش‌ها ارائه دهند.
 
این اقدام در بحبوحه محدودیت‌های مداوم اعمال‌شده توسط دژخیمان رژیم صهیونیستی برای دسترسی به مسجدالاقصی و تشدید مکرر اقدامات امنیتی در داخل و اطراف شهر قدیمی قدس صورت می‌گیرد که مانع دسترسی نمازگزاران و بازدیدکنندگان به این مکان مقدس می‌شود.

این در حالی است که وزارت اوقاف و امور دینی فلسطین اعلام کرد که مقامات صهیونیست در طول ماه می میلادی به نقض حقوق اماکن مقدس مسلمانان و مسیحیان ادامه دادند، به طوری که ۲۳ حمله به مسجدالاقصی و ۷۴ مورد ممنوعیت نماز در مسجد ابراهیمی شهر الخلیل ثبت شد.

طبق گزارش ماهانه این وزارتخانه، نظامیان صهیونیست همچنین محدودیت‌های دسترسی سختگیرانه‌تری به مسجدالاقصی اعمال و تعداد زیادی از فلسطینی‌ها را از نماز خواندن در آنجا منع کردند.

انتهای پیام