شناسهٔ خبر: 78912905 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: صراط‌نیوز | لینک خبر

اخبار ورشی

پیوستن دو مهاجم معروف پرسپولیسی به تیم تراکتور

صاحب‌خبر -

به گزارش صراط  به نقل ازهمشهری آنلاین ، شهریار مغانلو در حال حاضر گزینه اول تراکتور برای تقویت خط حمله است و مذاکرات بین طرفین در مراحل نهایی قرار دارد. این در شرایطی است که تراکتوری‌ها همزمان گفت‌وگوهایی با علی علیپور داشته‌اند اما اختلاف بر سر رقم قرارداد باعث شده فعلا توافقی حاصل نشود.

از سوی دیگر علیپور از پیشنهاد تراکتور برای چانه‌زنی و افزایش رقم قراردادش با پرسپولیس استفاده کرده که تا این لحظه پرسپولیس هم عدد بالاتری به او نداده؛ آن‌هم درحالی که او بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان از پرسپولیس می‌خواهد و در جلسه روز یکشنبه با این باشگاه هم حاضر نشده و مشخص نیست چه سرنوشتی داشته باشد.

در صورت نهایی شدن توافق تراکتور با شهریار مغانلو، پرونده جذب علیپور بسته خواهد شد و اگر علیپور قصد سفر به تبریز را داشته باشد، باید پیش از نهایی شدن انتقال مغانلو قراردادش را با این تراکتوری‌ها امضا کند!