شناسهٔ خبر: 78903534 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

فوتبال به پیش بینی‌ها وفادار نیست

ابراهیم قاسمپور کارشناس فوتبال در رابطه با نیمه نهایی جام جهانی 2026 یادداشتی را در اختیار جام جم آنلاین قرار داده است. ابراهیم قاسمپور کارشناس فوتبال در رابطه با نیمه نهایی جام جهانی 2026 یادداشتی را در اختیار جام جم آنلاین قرار داده است.

صاحب‌خبر -

ابراهیم قاسمپور – کارشناس فوتبال
فوتبال بار دیگر به نقطه‌ای رسیده که هر هواداری آرزوی دیدنش را دارد؛ جایی که چهار قدرت بزرگ جهان در نیمه‌نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل یکدیگر صف‌آرایی می‌کنند. اسپانیا، فرانسه، انگلیس و آرژانتین. چهار نام بزرگ که هر کدام با رؤیای فتح جام به این مرحله رسیده‌اند و حالا تنها یک گام تا فینال فاصله دارند. شاید اغراق نباشد اگر بگوییم این یکی از جذاب‌ترین نیمه‌نهایی‌های جام‌های جهانی در سال‌های اخیر است.
اگر قرار باشد پیش‌بینی شخصی‌ام را مطرح کنم تصور می‌کنم فرانسه و انگلیس راهی فینال شوند و در نهایت این فرانسه باشد که جام را بالای سر ببرد. اما مگر فوتبال تا به حال به پیش‌بینی‌ها وفادار مانده است؟ فوتبال هرگز به این پیش‎بینی‎ها وفادار نیست.  زیبایی این ورزش دقیقاً در همین غیرقابل پیش‌بینی بودن آن نهفته است. فوتبال سرشار از معادلات پیچیده، اتفاقات لحظه‌ای، درام، شادی، تلخی و لحظاتی است که احساسات میلیون‌ها نفر را در چند ثانیه زیر و رو می‌کند. گاهی امید را به ناامیدی تبدیل می‌کند و چند دقیقه بعد از دل همان ناامیدی کوهی از امید می‌سازد. فوتبال همیشه راه خودش را می‌رود.
از میان دو دیدار نیمه‌نهایی تقابل فرانسه و اسپانیا را نبردی سنگین‌تر و تاکتیکی‌تر می‌دانم، مسابقه‌ای که می‌تواند عصاره فوتبال مدرن اروپا باشد. دو تیم با سبک‌های متفاوت، اما کیفیتی کم‌نظیر که هر اشتباه کوچکی ممکن است سرنوشت بازی را تغییر دهد. در سوی دیگر انگلیس و آرژانتین نیز مسابقه‌ای است که تاریخ، رقابت، ستاره‌ها و حساسیت را یکجا در خود دارد، دیداری که ظرفیت تبدیل شدن به یکی از بزرگ‌ترین بازی‌های سال‌های اخیر را دارد.
شاید در نهایت هر اتفاقی رخ دهد، اما برای ما که فوتبال را به خاطر زیبایی‌هایش دنبال می‌کنیم حضور این همه ستاره بزرگ در مرحله نیمه‌نهایی خود یک جشن واقعی برای فوتبال است، جشنی که امیدواریم تا سال‌ها در ذهن علاقه‌مندان این ورزش باقی بماند.