گروه سیاسی حسینعلی حاجیدلیگانی نماینده شاهینشهر، برخوار و میمه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار بولتن نیوز با بیان اینکه وظایف ما در قبال خونهای ریخته شده شهدا و رهبر شهید برای حفاظت از ارزشها و دستاوردهای آنان این است که حضور فعال در صحنه و تداوم آن علیرغم رفتارهای مأیوسکننده برخی مسئولان و مشکلات ایجاد شده، داشته باشیم، گفت: نتیجه این اقدام پر شدن دست رهبر معظم انقلاب است، پس باید این حضور حفظ شود.
وی با بیان اینکه بصیرت کنونی مردم بینظیر است، تاکید کرد: این بصیرت زمینه نظارت مردم بر امور و عکسالعمل به موقع نسبت به انحرافات را فراهم نموده و موجب شده که رهبر معظم انقلاب در پیام خود در خصوص تفاهم نامه میان روسای جمهور ایران و آمریکا از مردم بخواهند نظارت بر روند اجرای بندهای آن را داشته باشند. پس حفظ این بصیرت و احساس مسئولیت در شرایط کنونی الزامی است.
نائب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس افزود: مسئولی که در اجتماعات مردم مبعوث شده حضور نداشته باشد لیاقت جایگاهی که اشغال کرده ندارد چه برسد به کسی که علیه این اجتماعات مردمی موضعگیری میکند.
حاجی دلیگانی اضافه کرد: ارزش و اهمیت تنگه هرمز و مدیریت آن برای کشور ما از موضوع هستهای بالاتر است و نباید با سوءمدیریت آنرا از دست بدهیم.
وی تصریح کرد: به اعتقاد بنده با توجه به شرایط کنونی جهان، دستیابی کشور به سلاح هستهای و انجام آزمایشات مربوط به تولید آن یا در اختیار داشتن آن بهمنظور ایجاد بازدارندگی لازم است.
∎