شناسهٔ خبر: 78888842 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

کشف ۴۷۹ ماینر قاچاق در بهبهان

برنا - گروه استان‌ها: رییس پلیس استان خوزستان از کشف ۴۷۹ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان بهبهان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، سید محمود میرفیضی امروز ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: با دریافت گزارش‌هایی مبنی بر فعالیت غیرمجاز در زمینه تولید ارز دیجیتال در یکی از محله های شهرستان بهبهان، شناسایی محل مورد نظر در دستور کار ماموران پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

او گفت: ماموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی، به محل اعزام شدند و در بازرسی از آنجا موفق به کشف ۴۷۹ دستگاه ماینر قاچاق شدند.

مقام عالی انتظامی استان خوزستان با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی ماینر‌ها را ۷۱۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کرده‌اند، افزود: در این رابطه یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده، برای انجام اقدام های قانونی به مرجع قضایی تحویل داده شد.

رییس پلیس استان خوزستان در پایان با تاکید بر اینکه پلیس با هرگونه اخلال در اقتصاد کشور قاطعانه برخورد خواهد کرد، از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده موارد مشابه، موضوع را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند و در صورت داشتن پیشنهاد یا انتقاد، از سامانه ۱۹۷ استفاده کنند.

انتهای پیام/