شناسهٔ خبر: 78883019 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

رئیس عدلیه در نشست با وکلای بین‌المللی:

خسارت جنگی باید پرداخت شود

دنیای اقتصاد: در راستای پیگیری مجدانه پرونده جنایات جنگی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، بالاخص در دو جنگ تحمیلی اخیر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای با جمعی از وکلا و حقوق‌دانان بین‌المللی و خارجی مجرب و مبرز که در کارنامه خود پیگیری جنایات جنگی سردمداران رژیم اسرائیل را ثبت کرده‌اند، دیدار کرد.

صاحب‌خبر -

رئیس قوه قضائیه طی سخنانی در این نشست تخصصی، ضمن خیر مقدم به این وکلای سرشناس بین‌المللی اظهار کرد: اینجانب، شما حقوق‌دانان و وکلای بین‌المللی جویای عدالت و محاکمه‌ جنایتکاران جنگی را همکار خطاب می‌کنم. همکاران گرانقدر من، بدانید و بدانیم که امروز دنیای استکبار با تبلیغات وسیع و گسترده، جنگ ادراکی و شناختی عظیمی را علیه آزادی‌خواهان جهان تدارک دیده است. مستکبران با ابزار رسانه و تبلیغات رسانه‌ای، حق را باطل و باطل را حق جلوه می‌دهند و تلاش دارند این خط منحرف را در اذهان مردم جهان جا بیندازند و اصطلاحا ادراک‌سازی کنند. 

رئیس عدلیه با اشاره به جنایات جنگی ارتکابی علیه ملت ایران عنوان کرد: علیه کشور ما و مردم ما توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی جنایت جنگی رخ داده است. ما مصمم هستیم که جنایتکاران جنگی را تعقیب کنیم و کیفر دهیم. جنایتکاران باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند؛ نهاد‌های ذی‌ربط در داخل کشور ما و مشخصا دادستانی کل، معاونت بین‌الملل و مرکز وکلای قوه قضائیه در پیشبرد این امر خطیر عزمی جزم دارند؛ ما به سوی شما وکلا و حقوق‌دانان حق‌طلب و ظلم‌ستیز جهانی نیز دست یاری دراز می‌کنیم و معتقدیم که با تشریک مساعی و هم‌افزایی می‌توانیم در عرصه‌ تعقیب و مجازات جنایتکاران جنگی، فصلی نو آغاز کنیم.

قاضی‌القضات بر پیگیری مجدانه پرونده جنایت جنگی علیه ملت ایران تاکید و خاطرنشان کرد: اگر چه قدرت‌های جهانی و مستکبر در مجامع و محاکم بین‌المللی نفوذ دارند و اجازه نمی‌دهند پرونده مظلومین عالم به سادگی تعیین تکلیف شود؛ لکن ما آن‌قدر در این عرصه جهاد می‌کنیم و جنایات جنگی این جنایتکاران را پیگیری می‌کنیم که همگان تسلیم حق و حق‌طلبی شوند.

 رئیس دستگاه قضا با تاکید بر مقوله‌ خونخواهی امام شهید گفت: همه جهانیان بدانند که مردم مبعوث شده ایران اسلامی که بیش از ۴ماه است عزادار امام شهیدشان و سایر شهدایشان هستند، با عزم و اراده‌ای استوار، خونخواه و طالب تقاص و انتقام هستند. ما خونخواهی امام شهیدمان را فراموش نخواهیم کرد و جنایتکاران بین‌المللی را با قدرت و قوت تعقیب و مجازات می‌کنیم؛ همچنین جانیان مطمئن باشند که خسارات تحمیل‌کرده به ملت ایران را از آنها خواهیم ستاند.