شناسهٔ خبر: 78870271 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: آفتاب | لینک خبر

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۵/۴/۲۰

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۹ درصد کاهش به ۴۱۱۹ دلار و ۹۳ سنت رسید و ۱.۷ درصد کاهش هفتگی داشت. قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۹ درصد کاهش به ۴۱۱۹ دلار و ۹۳ سنت رسید و ۱.۷ درصد کاهش هفتگی داشت.

صاحب‌خبر -
به گزارش آفتاب نیوز،

به نقل از رویترز، قیمت طلا در روز جمعه کاهش یافت و در مسیر ثبت افت هفتگی قرار گرفت، زیرا افزایش قیمت نفت ناشی از درگیری‌های خاورمیانه، نگرانی‌های تورمی را تشدید و احتمال تشدید سیاست پولی آمریکا را تقویت کرده است.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۹ درصد کاهش به ۴۱۱۹ دلار و ۹۳ سنت رسید و ۱.۷ درصد کاهش هفتگی داشت. قیمت قرارداد‌های آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با ۰.۶۵ درصد کاهش به ۴۱۱۳ دلار و ۷۰ سنت رسیده است.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۰.۹۶ درصد کاهش به ۶۰ دلار و ۱۷ سنت رسید. پلاتین با یک افزایش ۱.۱۰ درصدی، ۱۶۳۳ دلار و ۸۰ سنت معامله می‌شود.

برچسب‌ها: