شناسهٔ خبر: 78826236 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شرق | لینک خبر

ایلام فردا چهارشنبه ۱۷ تیر تعطیل شد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام تعطیلی چهارشنبه در ایلام برای تسهیل برگزاری آیین وداع با رهبر شهید را اعلام کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام از تعطیلی تمامی دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی استان در روز چهارشنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۵ به دستور استاندار ایلام خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری ایلام، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام اعلام کرد: با موافقت و دستور احمد کرمی، استاندار ایلام، تمامی دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی و دوایر دولتی استان، به استثنای دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان، روز چهارشنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۵ تعطیل خواهند بود.

افشین کریمی با اشاره به استقبال گسترده مردم و حجم بالای تردد در جاده‌های استان اظهار کرد: این تصمیم همزمان با برگزاری آیین بدرقه و وداع با پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در کربلای معلی و مشهد مقدس اتخاذ شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام افزود: بانک‌ها موظف هستند شعب کشیک را با تمامی امکانات فعال نگه داشته و خدمات مورد نیاز مردم را ارائه کنند.

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.