شناسهٔ خبر: 78797834 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

سفر ترامپ به ترکیه و معامله موتورهای جت جنگنده F۱۱۰

صاحب‌خبر -

شفقنا- ترکیه همزمان با ورود ترامپ به این شهر، به دنبال موتورهای جت جنگنده F110 است.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ فرانس24 نوشت: اجلاس ۷ و ۸ جولای که به میزبانی رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه برگزار می‌شود، رهبران ۳۲ کشور عضو ناتو را گرد هم خواهد آورد. ماه گذشته، ترامپ در پاسخ به سوالی در مورد تلاش ترکیه برای تأمین موتورهای جت F110 و پذیرش مجدد در برنامه جنگنده F-۳۵، قول داد که اردوغان را بسیار خوشحال کند.

تحلیلگران گفتند این احتمالاً به معنای آزاد کردن موتورهای جت جنگنده‌ای است که ترکیه می‌خواهد در پروژه جنگنده رادارگریز KAAN خود استفاده کند. ترکیه چند نمونه اولیه تولید کرده است که با موتور F110 پرواز می‌کنند، اما منتظر تأمین موتورهای اضافی برای افزایش تعداد پلتفرم‌های KAAN بوده است.

KAAN یک جنگنده رادارگریز دو موتوره است که توسط صنایع هوافضای ترکیه (TAI) برای جایگزینی ناوگان F-۱۶ نیروی هوایی ترکیه در حال توسعه است، زیرا آنکارا به دنبال پیوستن به باشگاه انحصاری کشورهای تولیدکننده هواپیماهای جنگی نسل پنجم، به ویژه ایالات متحده، چین و روسیه است.

با این حال این همه ماجرا نیست. اردوغان در سفر ترامپ به ترکیه قصد دارد با او درباره پروژه تعطیل شده همکاری اف35 نیز گفتگو کند.

این خبر را در فرانس24 ببینید