شناسهٔ خبر: 78760909 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

بازنشستگی در سپاه پایان خدمت نیست

معاون سپاه کردستان گفت: بازنشستگان همچنان در کنار سپاه احساس مسئولیت می‌کنند و قدردانی از آنان وظیفه است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سرهنگ کورش ملکشاهی عصر امروز در مراسم تجلیل از وابستگان و بازنشستگان سپاه بیت‌المقدس استان کردستان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این مجموعه، اظهار داشت: امروز فرصتی ارزشمند برای تکریم افرادی است که سال‌ها در مسیر خدمت صادقانه و شبانه‌روزی در سپاه نقش‌آفرینی کرده‌اند.

وی با اشاره به جایگاه والای مجاهدت نیروهای سپاه در طول دوران خدمت، افزود: این عزیزان در طول سه دهه فعالیت خود، با روحیه‌ای جهادی و مسئولانه در مأموریت‌های مختلف حضور داشته‌اند و امروز نیز همچنان خود را جدا از مجموعه سپاه نمی‌دانند و در کنار آن احساس مسئولیت می‌کنند.

معاون نیروی انسانی سپاه بیت‌المقدس استان کردستان تصریح کرد: در این مراسم از خانواده‌های وابستگان سپاه، به‌ویژه همسران و فرزندان آنان که در طول سال‌های خدمت، پشتیبان و همراه اصلی نیروهای پاسدار بوده‌اند، به صورت ویژه تقدیر شد.

وی با اشاره به آمار و روند برگزاری این مراسم گفت: در مجموع 32 خانواده وابسته به سپاه مورد تجلیل قرار گرفتند که بخشی از آنان در سال‌های گذشته به دلیل شرایط مختلف موفق به برگزاری مراسم نشده بودند و امسال این فرصت فراهم شد تا از خدمات آنان قدردانی شود.

سرهنگ ملکشاهی با بیان اینکه بازنشستگی در سپاه به معنای پایان ارتباط و مسئولیت نیست، اظهار داشت: روحیه خدمت در میان نیروهای سپاه همواره زنده است و حتی در شرایط مختلف از جمله مأموریت‌ها و حوادث امنیتی، این عزیزان آمادگی خود را برای هرگونه همکاری اعلام کرده‌اند.

معاون سپاه استان کردستان با قدردانی از تلاش مجموعه برگزارکننده این مراسم، تأکید کرد: هدف اصلی این برنامه، تکریم مقام والای خدمت، مجاهدت و همراهی خانواده‌های نیروهای سپاه است و امید می‌رود این سنت ارزشمند هر سال با شکوه بیشتری ادامه یابد.

انتهای پیام/