شناسهٔ خبر: 78759488 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ویجیاتو | لینک خبر

اینترنت مخابرات گران شد

صاحب‌خبر -

شرکت مخابرات با تغییر حجم ترافیک بسته‌های اینترنت ثابت و تانوما، هزینه نهایی اینترنت را برای کاربران تا دو برابر افزایش داده است.

به گزارش دیجیاتو، معاونت ارتباطات شرکت مخابرات ایران اعلام کرده است که سرویس‌های پیش‌پرداخت تانوما در دوره‌های یک، ۳، ۶ و ۱۲ ماهه در دسترس قرار می‌گیرند و برای قراردادهای ۶ و ۱۲ ماهه تخفیف‌های ۴ و ۱۰ درصدی لحاظ می‌شود.

سرویس‌های پس‌پرداخت نیز در دوره‌های ۳، ۶ و ۱۲ ماهه با قیمتی حدود ۱۰ درصد بیشتر از مدل‌های پیش‌پرداخت ارائه می‌شوند. ساختار جدید این بسته‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده که هزینه بیشتری را به مشترکان تحمیل می‌کند.

تغییرات انجام‌شده روی تعرفه‌‌ها

بررسی تعرفه‌های جدید مشخص می‌کند که در برخی طرح‌های تانوما، کاربران باید تا دو برابر مبلغ قبلی را پرداخت کنند. برای نمونه، سرویس یک‌ماهه ۵۴۰ گیگابایتی که پیش‌تر با قیمت تقریبی ۶۵۰ هزار تومان عرضه می‌شد، اکنون در قالب قراردادهای ۶ یا ۹ ماهه با حداقل سرعت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه، به قیمت ماهانه بیش از ۲ میلیون تومان رسیده است.

همچنین، بسته ۴۲۰ گیگابایتی با قیمت قبلی ۴۶۰ هزار تومان، اکنون در قرارداد پیش‌پرداخت سه‌ماهه یک میلیون و ۴۴۰ هزار تومان هزینه دارد. سرویس یک‌ماهه ۴۵۰ گیگابایتی پیش‌پرداخت نیز با رقم ۹۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

در بخش اینترنت ADSL نیز رشد ۵۰ درصدی قیمت‌ها به چشم می‌خورد. به عنوان مثال، قیمت بسته سه‌ماهه ۱۶ مگابیت ثابت مانده، اما حجم آن از ۳۶۰ گیگابایت به ۲۵۵ گیگابایت کاهش یافته است.

کاربری که به همان ۳۶۰ گیگابایت ترافیک نیاز دارد، باید بیش از ۲۰۰ هزار تومان برای خرید ۱۰۰ گیگابایت حجم اضافه بپردازد؛ موضوعی که قیمت نهایی این بسته ۳۰۰ هزار تومانی را عملاً به حدود ۵۰۰ هزار تومان می‌رساند.

با این حال اینترنت ثابت هنوز در مقایسه با اینترنت همراه گزینه اقتصادی‌تری محسوب می‌شود. در حال حاضر قیمت هر گیگابایت اینترنت تانوما حدود ۲ هزار تومان محاسبه می‌شود، در حالی که این رقم برای بسته‌های اینترنت موبایل معمولاً بیش از ۷ هزار تومان است.

برچسب‌ها: