شناسهٔ خبر: 78751117 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: سیتنا | لینک خبر

«پدر اینترنت» گوگل بازنشسته می‌شود

صاحب‌خبر -
متن خبر

به گزارش سیتنا، سرف ۸۳ ساله هفته آینده به فعالیت بیش از دو دهه‌ای خود در گوگل پایان می‌دهد؛ اقدامی که به‌عنوان پایان یکی از مهم‌ترین دوران‌های حرفه‌ای در تاریخ فناوری ارزیابی می‌شود.

در جریان کنفرانس Open Frontier، دیو پترسون، استاد دانشگاه برکلی با اشاره به نقش طولانی‌مدت سرف در گوگل از او تقدیر کرد و گفت: «او بیش از ۲۰ سال در گوگل بوده و به‌زودی بازنشسته می‌شود.» این سخنان با تشویق حاضران همراه شد.

وینتون سرف به همراه رابرت کان، از معماران اصلی پروتکل TCP/IP هستند؛ استانداردی که پایه و اساس اینترنت مدرن را تشکیل می‌دهد. او در طول فعالیت خود جوایز متعددی از جمله نشان آزادی ریاست‌جمهوری آمریکا و جایزه تورینگ را دریافت کرده است.

سرف در این نشست همچنین درباره آینده فناوری و نقش «عامل‌های هوش مصنوعی» (AI agents) در ایجاد نیاز به استانداردهای جدید ارتباطی میان سیستم‌ها سخن گفت و تأکید کرد که زبان طبیعی به دلیل ابهام، گزینه مناسبی برای ارتباط دقیق میان عامل‌ها نخواهد بود.

او در پایان با یادآوری دوران تحصیل خود در دهه ۱۹۷۰ گفت که همواره تلاش کرده با سبک پوشش متفاوت، از دیگران متمایز باشد.

این خبر به معنای پایان فعالیت حرفه‌ای یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های تاریخ اینترنت در گوگل تلقی می‌شود.

انتهای پیام

برچسب‌ها: