شناسهٔ خبر: 78728104 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی | لینک خبر

رئیس گروه امور فرهنگی ارشاد اسلامی فارس:

«جایزه فیروزه» دهمین دوره جشنواره اش را تمدید کرد

صاحب‌خبر -

نیره محمدی در آغازین لحظه‌های تابستان، از دریچه فرهنگ به آینده نگاه کرد؛ نگاهی که در آن، ایده‌ها فقط دیده نمی‌شوند، بلکه به مسیر رشد و تولید می‌رسند و با تاکید بر ظرفیت‌های «جایزه فیروزه» گفت: این جشنواره برای پیوند هنرمند و صنعت، پنجره‌ای روشن است.

حضور هوش مصنوعی در صنایع فرهنگی 

رئیس امور فرهنگی ارشاد اسلامی استان فارس در این رابطه توضیح داد: دهمین دوره «جایزه فیروزه» در بخش‌های: ایده‌های استارتاپی، کسب‌وکارهای نوپا و کسب‌وکارهای فرهنگی فعال و تجاری‌شده برگزار می‌شود. همچنین بخش ویژه این دوره به خلاقیت و نوآوری در بهره‌گیری از هوش مصنوعی در صنایع فرهنگی اختصاص یافته است؛ بخشی نیز برای تشویق طرح‌های نوآورانه در مرز فناوری و فرهنگ تعبیه شده است.

وی افزود: این جایزه؛ با هدف شناسایی، ترغیب و حمایت از برترین فعالان حوزه صنایع فرهنگی و فراهم‌کردن بستری مناسب برای معرفی تولیدکنندگان و طراحان این حوزه برگزار می‌شود. این جشنواره در دو مرحله استانی و ملی انجام می‌شود و برگزیدگان استانی به مرحله نهایی در سطح ملی راه می‌یابند.

وی اضافه کرد: محورهای ارزیابی دهمین دوره شامل: اسباب‌بازی، عروسک اقوام ایرانی، نوشت‌افزار ایرانی–اسلامی، طراحی شخصیت و کاراکترهای فرهنگی و هدایای فرهنگی است.

یادآوری مهم 

محمدی از علاقه‌مندان خواست: تا ۲۶ تیرماه ۱۴۰۵ می‌توانند نسبت به ثبت‌نام و بارگذاری آثار از طریق سایت jayezehfirozeh.ir اقدام کنند.

فرصتی برای جهش ایده‌ها 

تمدید مهلت ثبت‌نام، فرصت تازه‌ای برای فعالان صنایع فرهنگی فراهم کرده تا طرح‌ها و دستاوردهای خود را در مسیر حمایت، معرفی و تبدیل به محصول دنبال کنند. از ایده‌های نو تا کسب‌وکارهای تثبیت‌شده و حتی بهره‌گیری خلاق از هوش مصنوعی در عرصه فرهنگ چه در سطح ملی و چه در سطح بین‌المللی.