شناسهٔ خبر: 78721680 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اصفهان در یک نگاه/ ۸ تیر

اصفهان - ایرنا - بسته کوتاه خبری «اصفهان در یک نگاه» شامل بررسی رویدادهای حوزه های مختلف خبری هر روز ساعت ۸ منتشر شده و تا پایان روز به روز رسانی می شود.

صاحب‌خبر -

برگزاری آزمون‌های پایانی سوادآموزی اصفهان تا پایان مرداد

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان گفت: برنامه‌ریزی لازم باید به گونه‌ای انجام شود که تمامی آزمون‌های پایانی و همچنین آزمون‌های تجدیدی حداکثر تا پایان مرداد و مطابق با ضوابط و دستورالعمل‌های سازمان نهضت سوادآموزی برگزار شود تا فرآیند ارزشیابی سوادآموزان بدون وقفه و با رعایت کامل استانداردهای آموزشی به انجام برسد.

اکبر بیات با اشاره به ابلاغ دستورالعمل جدید سازمان نهضت سوادآموزی کشور در خصوص نحوه برگزاری آزمون‌های پایانی دوره‌های سوادآموزی، از اجرای برنامه‌ای منسجم برای نظارت، پایش و برگزاری مطلوب این آزمون‌ها در سراسر استان خبر داد و اظهار داشت: بر اساس بخشنامه ابلاغی سازمان نهضت سوادآموزی کشور و با توجه به شرایط ویژه حاکم بر کشور و تأکید مدیریت بهینه امور مربوط به فرآیندهای آموزشی، تمامی واحدهای اجرایی سوادآموزی موظف هستند با رعایت ضوابط تعیین‌شده، نسبت به برگزاری آزمون‌های پایانی دوره‌های سوادآموزی اقدام کنند.

وی با بیان اینکه پایش مستمر کلاس‌های آموزشی از مهم‌ترین محورهای این بخشنامه است، افزود: تمامی عوامل اجرایی سوادآموزی در شهرستان‌ها و مناطق استان موظف هستند به‌صورت روزانه از طریق سامانه سوادآموزی، روند برگزاری کلاس‌های حضوری و مجازی را رصد و پایش کرده و بر استمرار فعالیت‌های آموزشی نظارت دقیق داشته باشند.

بیات ادامه داد: کارشناسان سوادآموزی شهرستان‌ها نیز مکلف شده‌اند از طریق نظارت‌های میدانی یا مجازی، ضمن بررسی نحوه برگزاری کلاس‌ها، راهنمایی‌ها و آموزش‌های لازم را به آموزش‌دهندگان ارائه کنند تا فرآیند آموزش با کیفیت مطلوب و مطابق دستورالعمل‌های ابلاغی ادامه یابد.

جمع‌آوری ۸۹ خرده‌فروش و معتاد متجاهر در اجرای طرح آرامش فلاورجان

فرمانده انتظامی شهرستان فلاورجان از اجرای موفق طرح «آرامش در شهر» و جمع‌آوری ۸۹ نفر خرده‌فروش مواد مخدر و معتاد متجاهر در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ مرتضی هادیان افزود: در راستای ارتقای امنیت اجتماعی، افزایش احساس امنیت عمومی و پاسخ به مطالبات مردمی، طرح «آرامش در شهر» با هماهنگی مقام قضایی و با محوریت پلیس مبارزه با مواد مخدر در سطح شهرستان فلاورجان به اجرا درآمد.

وی افزود: این طرح با بهره‌گیری از توان عملیاتی یگان‌های اجرایی شهرستان و با تمرکز بر شناسایی نقاط آلوده و جرم‌خیز، به مدت ۷۲ ساعت به مرحله اجرا گذاشته شد که در نتیجه آن، مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی هدفمند موفق شدند ۳۱ نفر از خرده‌فروشان مواد مخدر را شناسایی و دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان فلاورجان تصریح کرد: در جریان اجرای این عملیات، بیش از ۲ کیلو و ۲۰۰ گرم انواع مواد مخدر کشف شد و متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

سرهنگ هادیان در ادامه با اشاره به جمع‌آوری معتادان متجاهر بیان کرد: در این طرح همچنین ۵۸ نفر از معتادان متجاهر از سطح معابر، پارک‌ها و تفرجگاه‌های شهرستان جمع‌آوری شدند که پس از انجام مراحل قانونی، غربالگری و هماهنگی‌های لازم به مراکز ترک اعتیاد تحویل داده شدند.

دستگاه های متولی قانون هوای پاک را اجرا کنند

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان بر حفظ محیط زیست به عنوان یکی از مسائل راهبردی قوه قضاییه و صیانت از حقوق عمومی اشاره کرد و گفت: تکالیف دستگاه های اجرایی در راستای اجرای قانون هوای پاک مشخص شده است، کارهای زیادی در خصوص رفع معضلات و مشکلات آلودگی هوا انجام شده است ولیکن دستگاه های متولی و اجرایی مرتبط، باید در راستای تحقق اهداف اجرای قانون هوای پاک فعالیت بیشتری داشته باشند و این موضوع توسط دستگاه های متولی پیگیری شود.

سیدمحمد موسویان تاکید کرد: سازمان محیط زیست مکلف است عملکرد هر دستگاه متولی و اجرایی در اجرای قانون هوای پاک ارزیابی و هرگونه ترک فعل را به دستگاه قضایی اعلام تا وفق قوانین موضوعه برخورد شود.

دادستان اصفهان در ادامه اظهار داشت: با حمایت دستگاه قضایی استان ۱‌.۵ همت عوارض آلایندگی از صنایع آلاینده اخذ و به شهرداری‌ها جهت اجرای قانون هوای پاک و کاهش آلایندگی ها تخصیص یافت.

وی در ادامه به سند دار شدن تالاب بین‌المللی گاوخونی اشاره کرد و اظهار داشت: این موضوع همواره یکی از مطالبات بسیار مهم مردمی بوده است و با پیگیری دادستانی اصفهان سند این تالاب بین‌المللی صادر و تحویل سازمان محیط زیست گردید.

راه اندازی ۱۶ واحد تولیدی و جلوگیری از تعطیلی ۸۴ واحد تولیدی در اصفهان

دادستان اصفهان افزود: درباره احیای صنایع تعطیل شده و غیرفعال و رونق واحدهای تولیدی و شرکت‌های دانش‌بنیان دبیرخانه ستاد پیشگیری اقتصاد مقاومتی در دادستانی مرکز استان تشکیل شده است .

وی خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی از سال گذشته تاکنون تعداد واحد هایی که راه اندازی، احیا و یا از تعطیلی آن جلوگیری شده نیز ۱۰۰ واحد بوده است و این اقدامات از طریق پیگیری مشکلات این واحد های تولیدی در ستاد اقتصاد مقاومتی استان صورت گرفته است .

موسویان با بیان اینکه یکی از معضلات واحدهای تولیدی را اختلافات با بانک‌ها و دستگاه های اجرایی دانست و اظهار داشت: با توجه به جایگاه قانونی ستاد اقتصاد مقاومتی و دستگاه قضایی از جهت نظارت بر دستگاه‌های اجرایی، فلذا این ستاد موانع را در راستای حمایت از واحدهای تولیدی شناسایی و رفع خواهد کرد.

استقرار ۶۰۰ نیروی امدادی هلال‌احمر اصفهان در مراسم تشییع قائد امت

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر اصفهان، از آمادگی کامل این جمعیت برای ارائه خدمات امدادی و اسکان اضطراری در مراسم تشییع قائد امت خبر داد.

محسن مومنی با بیان اینکه در راستای اجرای مأموریت‌های ابلاغی، اردوگاه اسکان اضطراری جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان در بهشت زهرا (س) برپا خواهد شد، اظهار کرد: در این اردوگاه، ۱۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه چادر برای اسکان زائران و شرکت‌کنندگان در مراسم برپا می‌شود.

وس اظهار داشت: در مرحله نخست، ۳۰۰ نیروی امدادی در قالب تیم‌های تخصصی اسکان اضطراری از روز دوشنبه ۸ تیرماه در محل مستقر خواهند شد و در ادامه نیز ۳۰۰ نیروی امدادی دیگر به منظور پشتیبانی و تداوم خدمات‌رسانی به این نیروها ملحق می‌شوند.

وی با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای امدادی استان تصریح کرد: امدادگران و نجاتگران هلال‌احمر استان اصفهان تا پایان مراسم با تمام توان در محل مأموریت حضور خواهند داشت و خدمات امدادی، اسکان اضطراری و پشتیبانی لازم را به عزاداران و زائران در طول مسیر و محل اسکان ارائه خواهند کرد.

کشف ۶۳۰ کیلوگرم چوب تاغ

مأموران یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ورزنه، در عملیات گشت و مراقبت و پایش جنگل‌های دست کاشت تاغ موفق به کشف مقدار ۶۳۰ کیلوگرم چوب بریده‌شده از گونه ارزشمند «تاغ» شدند.

بر اساس این گزارش، نیروهای یگان حفاظت در حین گشت زنی به انبوهی از چوب‌های بریده شده برخورد کردند که بلافاصله با ردیابی مسیر خودرو به خودروی متخلفان در دل جنگل دست یافتند.در این عملیات دو نفر متخلف(شامل یک زن و یک مرد) با مشاهده مأموران، از محل متواری شدند.

در ادامه پس از هماهنگی‌های لازم و اخذ دستور قضایی و کمک همیاران طبیعت خودروی توقیفی متخلفان به کلانتری و پارکینگ منتقل شد و صورتجلسه در محل با حضور عوامل محترم کلانتری تنظیم شد.

شایان ذکر است هویت متخلفان شناسایی و پرونده جهت سیر مراحل قانونی و قضایی در دستور کار قرار گرفت.

گونۀ تاغ به‌ عنوان یکی از مهم‌ترین پوشش‌های گیاهی مناطق کویری،نقشی حیاتی درتثبیت شن‌های روان وجلوگیری از فرسایش بادی ایفا می‌کند.قطع غیرمجاز این گونه،تهدیدی جدی برای تعادل زیست‌بوم منطقه به شمار می رود.

اعزام ۱۵ اکیپ آتش نشانی اصفهان برای مراسم تشییع رهبر شهید

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری اصفهان از اعزام ۱۵ اکیپ عملیاتی آتش‌نشانی اصفهان به قم، تهران و مشهد خبر داد.