شناسهٔ خبر: 78701979 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: رسا | لینک خبر

رییس مجمع عمومی جامعه مدرسین:

فراموشی ولایت حادثه عاشورا را رقم زد

کاشان- حجت الاسلام والمسلمین سلیمانی اردهالی گفت: آنچه که سبب وقوع عاشورا شد نه ترک نماز و روزه، بلکه فراموشی ولایت به عنوان اساس مهم دین بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام والمسلمین مهدی سلیمانی اردهالی در نخستین روز از مراسم میراث مرثیه که در خانه تاریخی آل یاسین کاشان برگزار شد، گفت: توسعه جغرافیایی تشیع از مدینه به ایران و سپس در این سرزمین، مدیون دارالمومنین و آن هم بواسطه حضور ارزشمند حضرت علی بن امام محمد باقر (ع) است.

وی با اشاره به روایتی مبنی بر اینکه اساس اسلام بر پایه ۵ مبنا استوار است، گفت: نماز، زکات، روزه داری، حج و ولایت این پنج اساس هستند که اساس پنجم (ولایت) از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

امام جمعه مشهد اردهال تاکید کرد: آنچه که سبب وقوع عاشورا شد نه ترک نماز و روزه، بلکه فراموشی ولایت به عنوان اساس مهم دین بود.

حجت الاسلام والمسلمین سلیمانی اردهالی با اشاره به دین عمیق و تفاوت آن با دین زبانی عنوان کرد: این دین داری عمیق موجب تعالی انسان و تقابل او در برابر خدعه‌های شیطان در بزنگاه‌های مختلف می‌شود.

وی به ذکر نمونه‌های مختلف در تاریخ اسلام دارای دین عمیق نظیر عمار و ابوذر پرداخت و تصریح کرد: لازمه حفظ دین عمیق، مراقبت از آن و جلوگیری از آلودگیش است.

شایان ذکر است در این مراسم از خانواده شهیدان والامقام دکتر الهه یزدی، سیدعلیرضا شکاری پور، سیدمصطفی مختارزاده، ابوالفضل اشکسی و سید مجید حسینی پناه با حضور مدیران شهری تقدیر شد. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک ابادی