شناسهٔ خبر: 78701778 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

جمع‌آوری ۲۰۰ معتاد متجاهر در مراغه

مراغه - ایرنا- فرمانده انتظامی مراغه از جمع آوری تعداد ۲۰۰ نفر معتاد پرخطر متجاهر در این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، سرهنگ توحید فارسی روز شنبه با اشاره به اینکه این اقدام در راستای اجرای طرح آرامش در شهر صورت گرفته است، جمع آوری و انتقال معتادان متجاهر در سطح شهر را یکی از اولویت های محووری پلیس مراغه اعلام کرد.

وی با بیان اینکه در همین زمینه تعدادی قاچاقچی و خرده فروشان انواع مواد مخدر هم دستگیر شدند، اظهار کرد: ۱۲ نفر خرده فروش و ۲ نفر قاچاقچی مواد مخدر نیز در شهرستان دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.

فارسی ادامه داد: محور اصلی اجرای طرح آرامش در شهر از سوی پلیس مراغه، دستگیری توزیع کنندگان و خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری معتادان متجاهر پرخطر است که این طرح با قدرت و شدت بیشتری همچنان ادامه خواهد یافت.

وی میزان موادمخدر کشف شده از افراد دستگیر شده را ۲۶ کیلو و ۴۰۰ گرم انواع مواد افیونی سنتی، صنعتی و ادوات و آلات توزین و مصرف مربوطه اعلام کرد.

فارسی ادامه داد: در اجرای طرح یاد شده چهار دستگاه خودروی سواری و سه دستگاه موتورسیکلت نیز توقیف شده است.

فرمانده انتظامی مراغه با بیان اینکه طرح آرامش در شهر با هدف ارتقاء امنیت اجتماعی و مطالبات مردمی در برخورد با هنجار شکنان اجتماعی اجرا می شود، گفت: توزیع کنندگان، خرده فروشان، معتادان متجاهر و قاچاقچیان مواد مخور به هیچ عنوان در امان نبوده و پلیس با قاطعیت با این افراد برخورد می کند.

فارسی یادآور شد: به جهت افزایش رضایتمندی مردمی اجرای این طرح ها همچنان با جدیت در دستور کار پلیس بوده و شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفته و موضوع را به پلیس اطلاع دهند.