هر كسي كه به هر بهانهاي بخواهد وحدت و انسجام را بر هم بزند، آب به آسياب دشمن ريخته است
رييسجمهور ايام شهادت امام حسين (ع) را ابتدا با سخنراني در مرقد امام (ره) و سپس با سفر به استانهاي آذربايجان شرقي و غربي برگزار كرد؛ سفرهايي كه در آن پزشكيان تلاش كرد مهمترين پيام عاشورا را با مردم در ميان بگذارد. رييسجمهور اعلام كرد هر كسي كه به هر بهانهاي بخواهد وحدت و انسجام را بر هم بزند، آب به آسياب دشمن ريخته است و اين موضوعي است كه بايد نسبت به آن هوشيار و مراقب باشيم. «مسعود پزشكيان» چهارشنبه ۳ تير ماه در شب عاشوراي حسيني در مرقد مطهر امام خميني (ره)
به روح پاك بنيانگذار انقلاب اسلامي حضرت
امام خميني (ره) و روح مطهر رهبر عزيز انقلاب و همچنين روان پاك و مطهر رهبر بزرگوار شهيد انقلاب اسلامي درود فرستاد و اظهار داشت: عزت و سربلندي امروز ايران به بركت رهنمودها و راهنماييهاي رهبر شهيد انقلاب اسلامي است و قطعا راه ايشان همچنان ادامه پيدا خواهد كرد. وي افزود: امام حسين (ع) هنگامي كه قصد حركت به سمت كوفه را داشتند، فرمودند: «امام هيچ وظيفهاي ندارد مگر اينكه به كتاب خدا عمل كند، قسط و عدالت را برپا دارد و به دين حق پايبند باشد.» رييسجمهور با تاكيد بر اينكه عمل به كتاب خدا، اقامه عدالت و برپايي حق در ميان مردم، سه وظيفه مهم امام است، گفت اگر ميخواهيم راه امام را ادامه دهيم، گام اول، عمل به كتاب خداست، اگر به كتاب خدا عمل كرديم، راه امام را رفتهايم و اگر به كتاب خدا عمل نكرديم، از راه امام فاصله گرفتهايم. حضرت علي (ع) نيز در دستور خود به مالك اشتر بيان ميفرمايند كه تقوا داشته باشيد و به فرايض و سنن كتاب خدا عمل كنيد. پزشكيان با تاكيد بر اينكه هيچ ملت و جامعهاي روي سعادت را نخواهد ديد، مگر اينكه به كتاب خدا عمل كند، بيان كرد: در طرف مقابل، هيچ جامعهاي پست نخواهد شد مگر آنكه كتاب خدا را پشت سر بگذارد و به آن عمل نكند. پزشكيان افزود: بهرغم همه مشكلات از روز اول دولت، توانستيم با عزت وسربلند باشيم. رييسجمهور با بيان اينكه وظيفهام عمل به كتاب خداوند و پيادهسازي عدالت است، چراكه در جامعه در رابطه با عدالت مشكل داريم، تاكيد كرد: من مسوول در كشوري كه شيعه علي (ع) است، نميتوانم نسبت به فقر، گرسنگي و نداري عدهاي از مردم بيتفاوت باشم، چراكه خداوند از من، دولتم و همه مدعيان راه امام (ره) نخواهد گذشت. پزشكيان ادامه داد: وظيفه دولت ما اين است به هر شكلي مشكلات و گرههايي كه وجود دارد را از سر راه برداريم. وي اضافه كرد: از موقعي هم كه آمديم، صهيونيستها، امريكا و دشمنان براي اينكه نميخواهند قدرت و عزت را براي مسلمانها و ايران ببينند براي ما مشكل ايجاد كردند. شهادت اسماعيل هنيه در روز اول و ايجاد مشكلات مداوم، نمونه آن است ولي به حول قوه الهي با وحدت، انسجام و رهبري داهيانه كه در اين مملكت وجود دارد، تاكنون توانستيم در منطقه با عزت و سربلند باشيم.
ايران را به عنوان قدرت باعزت در جهان ميشناسند
رييسجمهور افزود: امروز ايران را به عنوان قدرتي باعزت در جهان ميشناسند. دشمنان تصور ميكردند با تهاجم خود ميتوانند ظرف سه روز كار جمهوري اسلامي را تمام كنند و سپس همانند برخي كشورهاي منطقه، مهرههاي خود را مستقر سازند. پزشكيان بيان كرد: اما نيروهاي مسلح ما، از سپاهيان و ارتشيان و فرماندهان دلاور، با فداكاري و جانفشاني، حماسهاي خلق كردند كه در باور دشمن نميگنجيد. آنها هرگز تصور نميكردند رزمندگان ما اينگونه ايستادگي كرده و به آنان ضربه بزنند. در حالي كه دو قدرت اتمي جهان و حاميانشان تمام توان خود را به كار بستند. رييسجمهور تصريح كرد: پيروان راه حسين (ع) و مسير كربلا، در برابر غوغاي بمبها و موشكهاي آنان سر خم نكردند و نخواهند كرد.
رهبر انقلاب در پيامشان وحدت و انسجام را ابلاغ كرده است
رييسجمهور با بيان اينكه تفرقه، دودستگي و چنددستگي، به معناي قرار گرفتن بر لبه آتش است، گفت: مقام معظم رهبري در تمامي پيامهاي خود، وحدت و انسجام را به عنوان يك اصل اساسي به مردم عزيز ابلاغ كردند. پزشكيان تاكيد كرد: هر پيام، سخن يا اقدامي كه وحدت و انسجام ما را خدشهدار كند، به نفع دشمن است، حتي اگر نقد مطرحشده، درست باشد. اينكه چگونه اين امر را محقق كنيم، راهي است كه بايد براي آن انديشيد. وي ادامه داد: اي حسينيان، اي كساني كه ميخواهيد راه امام، دستور رهبري و مسيري كه خداوند در كتاب خود ترسيم كرده را دنبال كنيد؛ اصل موضوع و مهمترين مساله در امر به معروف و نهي از منكر، وحدت و انسجام است. اگر به كتاب «حماسه حسيني» شهيد مطهري مراجعه كنيد، مشاهده خواهيد كرد كه ايشان نيز بر اين موضوع تاكيد دارند. همچنين مقام معظم رهبري بارها و بارها بر اين مساله تاكيد كردهاند. رييسجمهور افزود: هر كسي كه به هر بهانهاي بخواهد وحدت و انسجام را بر هم بزند، آب به آسياب دشمن ريخته است و اين موضوعي است كه بايد نسبت به آن هوشيار و مراقب باشيم.
در تفرقه، شكننده و ضعيف هستيم اما در اتحاد، قدرتي بيبديل خواهيم بود
رييسجمهور يادآور شد: ما به عنوان مسلمان، حامل عزت الهي هستيم، چراكه پروردگار ما «ربيالاعلي» و «ربيالعظيم» است و مسيري كه برگزيدهايم، مسير برتري است. اما اين عزت نبايد صرفا در كلام باقي بماند، بلكه بايد تجلي آن را در رفتار و عملكردمان به جهان نشان دهيم. پزشكيان ادامه داد: در اينجا به شما قول ميدهم كه با تمام توان و با مشاركت و همدلي «همه مردم» -فارغ از دستهبنديهاي جنسيتي، حزبي و گروهي- در مسير پيشرفت گام برداريم. حقيقت آن است كه ما در تفرقه، شكننده و ضعيف هستيم، اما در اتحاد، قدرتي بيبديل خواهيم بود. وي اضافه كرد: با هدايت رهبر انقلاب و همراهي نخبگان، دانشمندان، توليدكنندگان و سرمايهگذاران، نگاه بلندمان را به افقي فراتر از مرزها دوختهايم تا نهتنها ايران، بلكه كشورهاي همسايه و اسلامي را به جايگاهي برسانيم كه هرگز كمتر از ديگران نباشند. رييسجمهور افزود: براي من مسلمان، پذيرفتني نيست كه علم، صنعت، كشاورزي و اخلاق ما در سطحي پايينتر از كشورهاي مدعي جهان باشد. اگر نتوانيم كشور را به قلههاي عزت برسانيم، همگي مقصريم. پزشكيان گفت: خطاب به همه صاحبان ايده ميگويم: اين گوي و اين ميدان! هر كس مدعي حل مشكلي است يا راه بهتري ميشناسد، ما بستر را براي او فراهم ميكنيم تا الگويي براي همگان شود.
وي اضافه كرد: ما در اتاقهاي دربسته ننشستهايم، كمر همت بستهايم تا موانع را از پيش پاي ملت برداريم. اطمينان داشته باشيد به حول و قوه الهي و در مسيري كه قرآن و ائمه (ع) ترسيم كردهاند، جز در برابر شكوه خداوند، در مقابل هيچ قدرتي سر خم نخواهيم كرد. رييسجمهور گفت: كسي كه راه امام حسين (ع) را ميرود، بايد از نظر علمي، مهارت، خدمت، اخلاق، عزت و عدالت، برتر و بهتر از هر كس ديگري باشد. اگر علم و مهارت و اخلاق و عدالت و انصاف نداشته باشيم، بر چه اساسي ادعا ميكنيم كه در راه امام حركت ميكنيم؟