شناسهٔ خبر: 78691850 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آغاز ماراتن اسب‌ها در هفته هفتم کورس گنبدکاووس

گنبدکاووس- ایرنا- روز نخست هفته هفتم مسابقات اسبدوانی بهاره - تابستانه گنبدکاووس با تاخت ۷۵ راس اسب از سه نژاد «ترکمن، دوخون و تروبرد» در هفت کورس شامل ۶ دور ۱۰۰۰ متری و یک دور ۱۲۰۰ متری عصر امروز جمعه در مجموعه سوارکاری این شهرستان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، در دور اول این مسابقات که ویژه اسب‌های سه ساله نژاد ترکمن هندیکاپ در دسته میدان آزاد بود، ۱۲ راس اسب به مسافت ۱۰۰۰ متر باهم به رقابت پرداختند که اسب «اورخان اس اچ» زودتر از سایر اسب‌ها از خط پایان گذشت و اسب‌های «نور دخت آراد» و «ویتو صوفیان» به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

رقابت در دور دوم ویژه اسب‌های ۲ ساله نژاد تروبرد هندیکاپ در دسته مبتدی و نبرده بود که با شرکت هفت راس اسب به مسافت ۱۰۰۰ متر برگزار شد و در پایان اسب «اکیو ناکس» اول شد و اسب‌های «گیلبرت» و «مستر رولکس» به ترتیب دوم و سوم شدند.

در دور سوم نیز که ویژه اسب‌های بیش از سه سال نژاد دوخون هندیکاپ در دسته ۶ بود، ۱۲ راس اسب به مسافت ۱۰۰۰ متر باهم به رقابت پرداختند که اسب «تاوا رو» با پیشی‌ گرفتن از دیگر رقبا اول شد و اسب‌های «نادر» و «ماهنورا» به ترتیب مقام دوم و سوم را بدست آوردند.

رقابت در دور چهارم روز نخست هفته هفتم مسابقات اسبدوانی بهاره - تابستانه گنبدکاووس همانند کورس سوم بازهم ویژه اسب‌های بیش سه سال نژاد دوخون هندیکاپ در دسته ۶ بود که با شرکت ۱۱ راس اسب به مسافت ۱۰۰۰ متر برگزار شد و درپایان اسب «جواهر بندر» سریع‌تر از خط پایان گذشت و اسب‌های «یادگار مولام» و «زری» به‌ترتیب دوم و سوم شدند.

در دور پنجم این مسابقات هم ۱۲ راس اسب‌ بیش از چهار سال نژاد دوخون هندیکاپ در دسته میدان آزاد به مسافت ۱۰۰۰ متر با یکدیگر به رقابت پرداختند که اسب «آیاگ» اول شد و اسب‌های «ویتوریا» و «لاریسا» به ترتیب مقام دوم و سوم را کسب کردند.

رقابت در دور ششم روز نخست هفته هفتم مسابقات اسبدوانی کورس بهاره - تابستانه گنبدکاووس هم که ویژه اسب‌های سه ساله نژاد دوخون هندیکاپ در دسته برنده بود و با شرکت ۹ راس اسب به‌مسافت ۱۰۰۰ متر برگزار شد، در پایان اسب «سالار سیا» به مقام قهرمانی رسید و اسب‌های «ایل آی بندر» و «سیتی گزل» به ترتیب دوم و سوم شدند.

آغاز ماراتُن اسب‌ها در هفته هفتم کورس گنبدکاووس تماشاگران مسابقات اسبدوانی کورس بهاره - تابستانه ۱۴۰۵ گنبدکاووس

در دور هفتم و آخر این مسابقات هم که ویژه اسب‌های بیش از سه سال نژاد تروبرد هندیکاپ در دسته ۲ بود ۱۲ راس اسب به مسافت ۱۲۰۰ متر با یکدیگر به رقابت پرداختند که اسب «فوکوس لا» اول شد و اسب‌های «ری آفرودایت» و «هدوی آی تی سی» به ترتیب مقام دوم و سوم را بدست آوردند.

متولیان برگزاری روز نخست هفته هفتم مسابقات اسبدوانی کورس بهاره - تابستانه گنبدکاووس مبلغ ۳۴ میلیارد و ۷۸۰ میلیون ریال پاداش نقدی پیش بینی کردند که به مالکان، مربیان و چابک‌سواران اسب‌های برتر اهدا می‌شود.

قرار است روزهای دوم و سوم این هفته از مسابقات هم به‌ترتیب عصر فردا شنبه و روز یکشنبه هفت تیرماه جاری در مجموعه سوارکاری گنبدکاووس برگزار شود.

مطابق داده‌های هیات سوارکاری گنبدکاووس قرار است مسابقات کورس بهاره - تابستانه ۱۴۰۵ این شهرستان مرزی تا ۱۰ هفته (پایان تیرماه امسال) ادامه یابد.

مسابقات اسبدوانی در شهرستان افزون بر ۴۰۰ هزار نفری گنبدکاووس که از آن به‌عنوان پایتخت سوارکاری کشور یاد می‌شود، سال‌هاست که با حضور جمع زیادی از علاقه‌مندان به این رشته ورزشی برگزار می‌شود.

مسابقات سوارکاری در بین مردم گلستان به ویژه ترکمن‌ها علاقمندان زیادی دارد و این رخداد ورزشی بیش از یک دهه است علاوه بر گنبدکاووس در ۲ شهرستان آق‌قلا و بندرترکمن این استان نیز برگزار می‌شود.