صاحبخبر - به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، مسئول شعبه گنبد کاووس مرکز اسلامی استان گلستان در این مراسم ضمن گرامیداشت مقام والای امام حسین(ع) اظهار کرد: قیام سید و سالار شهیدان کربلا برای احیای اسلام ناب بود.
آخوند «عبدالباسط قره باش» افزود: حضرت امام حسین(ع) برای احیای اسلام ناب و اقامه فریضه امر به معروف و نهی از منکر قیام کردند و در این مسیر مقدس، با ایثار خون خود و یاران باوفایشان، رسالت خود را به کمال رساندند.
وی همچنین ضمن تقدیر از دستاندرکاران برگزاری این آیین باشکوه، از تلاشهای انجام شده قدردانی کرد.
جایگاه بی بدیل امام حسین(ع)
امام جمعه شهر فراغی نیز در این مراسم با استناد به احادیث نبوی گفت: پیامبر اکرم (ص) در کلامی نورانی فرمودند که «حسین(ع) از من است و هر کس به او محبت ورزد، در واقع به پروردگارش محبت کرده است».
آخوند «عبدالرحمان محمدی» اظهار کرد: درجات شهید، اهلبیت(ع)، صحابه و اولیاءالله در وجود مبارک امام حسین(ع) جمع شده است و در روز قیامت، ایشان پرچمدار تمام مظلومان عالم خواهند بود.
به گفته وی؛ امروز ضرورت دارد که اخلاق، منش و خصوصیات رفتاری امام حسین(ع) بهصورت عملی سرلوحه کار تمامی مسئولین قرار گیرد.
امام جمعه شهر فراغی در پایان خاطرنشان کرد: اشعار حکیمانه «مختومقلی فراغی» شاعر و عارف ایرانی ترکمن در وصف واقعه کربلا و رثای امام حسین(ع)، گواهی روشن بر ارادت و محبت به خاندان پیامبر اکرم(ص) است.
انتهای پیام/
∎