شناسهٔ خبر: 78676896 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیریت ترافیک تاسوعا و عاشورا با ظرفیت هفت هزار پارکینگ در قم

قم - ایرنا- سرپرست سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم گفت: با توجه به فرا رسیدن ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع)،پارکینگ‌های هسته مرکزی شهر با ظرفیت هفت هزار جای پارک خودرو آماده خدمات رسانی به عزاداران حسینی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش چهارشنبه شب ایرنا از شهرداری قم، علی رحمانی در گفت و گویی افزود: در این رابطه پارکینگ طبقاتی زائر، بهار و علیخانی واقع در بلوار شهید سلیمانی، پارکینگ شرقی حرم مطهر و پارکینگ زمزم، پارکینگ کاظمی واقع در بلوار منتظری، پارکینگ شهید دل آذر در ابتدای خیابان طالقانی و پارکینگ شهید مطهری واقع در میدان قدیم میوه و تره بار، به صورت دقیق توسط عوامل و کادر اداری سازمان ترافیک به سبب بهبود کیفیت رصد و مدیریت خواهند شد.

وی نظارت مستقیم بر پارکینگ‌های سطح شهر در این ایام را از مهمترین وظایف و برنامه‌های سازمان دانست و تصریح کرد: پیمانکاران پارکینگ‌ها و عوامل فنی و اجرایی به صورت شبانه روزی مشغول انجام خدمات محوله هستند تا رضایت شهروندان و زایران حاصل شود.

وی با اشاره به سامانه پایش پارکینگ‌های سطح شهر گفت: شهروندان و زائران می‌توانند با مراجعه مستقیم به آدرس https://www.qom.ir/parking/، به سامانه یاد شده دسترسی داشته باشند.

رحمانی افزود: این سامانه بر ارتباط مدیریت شهری و شهروندان موثر بوده و بر ترافیک شهر قم تاثیر مثبت دارد.

وی در پایان تاکید کرد: همچنین از طریق این سامانه، وضعیت ظرفیت پارکینگ‌ها و پذیرش خودروها به اطلاع شهروندان می‌رسد و همشهریان و زائران شهر کریمه اهل‌بیت(س) با تغییر مسیر خود در کاهش حجم ترافیک شهری نقشی مؤثر ایفا خواهند نمود.