شناسهٔ خبر: 78675621 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

تردد دوطرفه در جاده‌های شمال زیر بار ترافیک

رئیس پلیس راه مازندران از برقراری تردد دوطرفه در تمامی جاده‌های شمال همراه با ترافیک پرحجم و روان خبر داد.

صاحب‌خبر -

هادی عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران با اشاره به آخرین وضعیت راه‌های مواصلاتی استان اظهار کرد: ترافیک در محورهای کندوان، هراز و سوادکوه پرحجم و روان مشاهده می‌شود.

وی با بیان اینکه در هیچ یک از محورها اعمال محدودیت دستور کار نیست، افزود: طبق برنامه تردد تمامی کامیون‌ و کامیونت‌ها به‌جز حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روزهای پایانی هفته جاری و شنبه ششم تیر سال‌جاری در محور هراز ممنوع است.

رئیس پلیس راه مازندران گفت: در صورت افزایش حجم ترافیک و به صلاحدید مأمورین پلیس راه، تردد انواع تریلر به‌جز حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز جمعه هفته جاری در مسیر جنوب به شمال و بالعکس ممنوع خواهد بود.

عبادی با اشاره وضعیت جوی محورها نیز ابری همراه با بارش‌های پراکنده دانست و تاکید کرد: لازم است رانندگان ضمن رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی با صبر و حوصله رانندگی کنند.

وی مطرح کرد: با توجه به نکات ایمنی، احتیاط در سرعت مطمئنه، فاصله طولی، استفاده نکردن تلفن همراه هنگام تردد از تاکیدات پلیس راه استان است.