شناسهٔ خبر: 78672652 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

ماجرای درگیری کی‌روش و بلینگام چه بود؟

اخبار را از دریچه شهرآرانیوز ببینید | آخرین اخبار سیاسی، فرهنگی، ورزشی، اقتصادی، بورس و خودرو | shahrara, shahraranews, shahraranews.ir

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، در دیدار تیم‌های ملی انگلیس و غنا در گروه L و در جریان تساوی بدون گل در بوستون، درگیری کوتاهی میان جود بلینگام و کارلوس کیروش رخ داد. ماجرا در پایان نیمه نخست و بلافاصله پس از خطای بلینگام روی جروم اوپوکو در نزدیکی منطقه فنی غنا شکل گرفت. در ادامه، میان بلینگام و کیروش درگیری لفظی رخ داد تا جایی که هافبک جوان انگلیس توسط مورگان راجرز، هم‌تیمی‌اش، از صحنه دور شد. هم‌زمان نیز چند نفر از بازیکنان ذخیره غنا تلاش کردند مانع نزدیک شدن کیروش شوند و او را آرام کردند.

کیروش در توضیح این اتفاق گفت: «او واکنش بدی نشان داد و چند کلمه نامناسب به کار برد و همین باعث شروع ماجرا شد. من فقط می‌خواستم به او بگویم در تکلش آرام‌تر باشد. این صحنه می‌توانست به کارت زرد دوم یا حتی کارت قرمز منجر شود، چون با شدت و با پا به سمت بازیکن ما رفت.»

او در پاسخ به اینکه بلینگام چه گفته بود، افزود: «چیز خاصی نبود. فقط در آن لحظه احساسی شد و یک کلمه گفت که در کتاب زندگی جایی ندارد. همین می‌تواند کمی تنش ایجاد کند، اما خیلی سریع مثل افراد حرفه‌ای ماجرا را جمع کردیم. فوتبال برای آدم‌های شجاع است، نه کسانی که با تاکسیدو می‌رقصند.»

توماس توخل، سرمربی انگلیس، پس از بازی تأکید کرد: «این چیز‌ها طبیعی است. فقط تبادل احساسات بود و جود از خودش و تیمش دفاع کرد. هیچ مشکلی وجود نداشت.»

او همچنین درباره مدیریت بازی گفت: «در نیمه اول کاملاً آرام بودیم. می‌دانستیم احساسات بخشی از فوتبال است، اما نباید اجازه بدهیم تمرکزمان را بگیرد یا وارد حاشیه شویم. این موضوع برای ما روشن بود و نیمه اول را آرام گذراندیم.»

بلینگام نیز بعد از بازی گفت: «راستش فقط یک تکل احمقانه بود. سعی داشتم توپ را بگیرم، ولی کمی بیش از حد ادامه دادم و به بازیکن حریف خوردم. بعد از آن با خودش صحبت کردم و سپس نیمکت آنها هم بلند شد و تلاش کرد کاری کنند من کارت زرد بگیرم.»

او ادامه داد: «کیروش را شناختم. برایش احترام زیادی قائلم. این فقط یک رقابت فوتبالی بین ما بود و چیز دیگری نبود.»